Temat:
EKIOSK
WatchDog napisał(a):Nieco inna sprawa jeśli jest to profesjonalny serwis ;) na przykład prawniczy, ale nadal w porównaniu z biznesem informacji drukowanej, internetowy jest malutki i rządzi się zupełnie innymi prawami. Jest duży rynek na profesjonalną prasę prawniczą, nawet jeśli nie kupią tego "ludzie", mogą to kupić firmy i urzędy. Myślę, że producenci systemów informacji prawnej nie narzekają na rynek. Teraz wiele kancelarii porezygnowało z papierowych prenumerat bo to nie jest wygodne w dystrybucji i korzystaniu- ale pewnie gdyby te kancelarie dostały ofertę prenumeraty takiej prasy w formacie e-wydań pewnie chętnie by wróciły do tytułów, które kiedyś leżały na recepcji w postaci papierowej - tylko że to musiałaby być oferta, która zakładałaby dostęp prosty, wygodny i bezproblemowy, taki, żeby sobie z tym poradziły osoby niezainteresowane technologiami. Ekiosk nie dba zupełnie o wygodę klientów - wiem o tym jako była klientka :) - więc nie ma takiej oferty, i tyle. Myślę, że sama znam wiele osób, które korzystałoby z ich usług gdyby zaczęli się jakkolwiek przejmować klientami i ich wygodą.
|