Temat:
EUCO
Interesująco brzmią zapowiedzi prezesa nt. wprowadzenia nowego produktu. Pozostaje tylko pytanie, czy będzie to coś, co wyróżni EUCO spośród konkurencji? Jeżeli tak, to mogłoby pomóc w zwiększeniu rentowności. Gazeta Ubezpieczeniowa przewiduje wzrost zysków EUCO, ale to oczywiście oczywiście przewidywania póki co oparte bardziej na wróżeniu z fusów niż realnych wskaźnikach.
|
|
Temat:
EUCO
Czy ktoś pokusi się o kilka słów komentarza na temat najnowszego raportu?
|
|
Temat:
ORANGEPL
WatchDog napisał(a):A jak raz spóźniłem przelew o 1 dzień, to dostałem notę odsetkową na 32 grosze i wezwanie do zapłaty z groźbą odcięcia numerów. Podkoloryzowałeś, czy serio wychodzą takie jaja? Bo jeżeli serio, to gruba przesada. Np. mój ISP, kiedy zapomniałem uregulować rachunku za internet, 2 tygodnie po terminie grzecznie przypomniał mi o tej konieczności SMS-em i podał datę odcięcia dostępu. I to się ceni (bez odsetek oczywiście).
|
|
Temat:
EUCO
Oba obozy grają przecież do innych bramek. Gdyby ubezpieczyciele nigdy nie zaniżali kwot byt firm takich jak euco stanąłby pod znakiem zapytania.
|
|
Temat:
EUCO
No to trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość póki co, dzięki za info.
|
|
Temat:
EUCO
Czy wiadomo już coś na temat nowego raportu?
|
|
Temat:
EUCO
Może i spory, ale czy będzie popyt na takie usługi? W Polsce jest już większa świadomość społeczeństwa, w związku z czym sporo osób zdaje sobie sprawę, że może dochodzić swoich praw także na takiej drodze.
|
|
Temat:
EUCO
Po lekturze (pobieżnej) ostatniego wywiadu SW z Vce EUC stwierdziłem, że przed Spółką widzę ciekawe perspektywy. Szczególnie zainteresował mnie ten wątek zagraniczy, a w zasadzie wzmianka o tym, że pozytywnie zaskoczył Vce rynek rumuński. Spoglądając na dzisiejszy kurs chyba można zaryzykować stwierdzenie, że echa zapowiedzi Fed odbiły się i na EUC...
|
|