PARTNER SERWISU
qmvkrwmv
jankov

jankov

Ostatnie 10 wpisów
Interesująco brzmią zapowiedzi prezesa nt. wprowadzenia nowego produktu. Pozostaje tylko pytanie, czy będzie to coś, co wyróżni EUCO spośród konkurencji? Jeżeli tak, to mogłoby pomóc w zwiększeniu rentowności. Gazeta Ubezpieczeniowa przewiduje wzrost zysków EUCO, ale to oczywiście oczywiście przewidywania póki co oparte bardziej na wróżeniu z fusów niż realnych wskaźnikach.

Czy ktoś pokusi się o kilka słów komentarza na temat najnowszego raportu?

WatchDog napisał(a):
A jak raz spóźniłem przelew o 1 dzień, to dostałem notę odsetkową na 32 grosze i wezwanie do zapłaty z groźbą odcięcia numerów.

Podkoloryzowałeś, czy serio wychodzą takie jaja? Bo jeżeli serio, to gruba przesada. Np. mój ISP, kiedy zapomniałem uregulować rachunku za internet, 2 tygodnie po terminie grzecznie przypomniał mi o tej konieczności SMS-em i podał datę odcięcia dostępu. I to się ceni (bez odsetek oczywiście).

Oba obozy grają przecież do innych bramek. Gdyby ubezpieczyciele nigdy nie zaniżali kwot byt firm takich jak euco stanąłby pod znakiem zapytania.

No to trzeba będzie uzbroić się w cierpliwość póki co, dzięki za info.

Czy wiadomo już coś na temat nowego raportu?

Może i spory, ale czy będzie popyt na takie usługi? W Polsce jest już większa świadomość społeczeństwa, w związku z czym sporo osób zdaje sobie sprawę, że może dochodzić swoich praw także na takiej drodze.

Po lekturze (pobieżnej) ostatniego wywiadu SW z Vce EUC stwierdziłem, że przed Spółką widzę ciekawe perspektywy. Szczególnie zainteresował mnie ten wątek zagraniczy, a w zasadzie wzmianka o tym, że pozytywnie zaskoczył Vce rynek rumuński. Spoglądając na dzisiejszy kurs chyba można zaryzykować stwierdzenie, że echa zapowiedzi Fed odbiły się i na EUC...

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 30 sierpnia 2013 02:47:41
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,383 sek.

airndvaw
kytlbtxa
nvjcayvd
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 599,59 zł +383,00% 96 599,59 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
jgstkzjn
qzrhohlg
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat