Temat:
STARWARD
Vox napisał(a):krewa napisał(a):BK to członek rady nadzorczej moja pomyłka. Przewodniczący RN. BTW. Ten Pan jest również w innym hitowym studio: Wooden Alien, które swego czasu mocno się promowało na portalu stockwatch.pl Potwierdzam. Jestem Przewodniczącym RN Starward oraz Członkiem RN Wooden Alien. Poza tym jestem od lat związany z firmą Nowy Styl i mam tam różne stanowiska - więcej szczegółów na LinkedIn;). Potwierdzam też, że z bólem serca sprzedałem <1% mojego pakietu STA. Absolutnie wierzę w tę firmę, zespół zarządczy i kreatywny, w nowy projekt, jak i rozwijanie i monetyzowanie The Invincible.
|
www.gram.pl/artykul/2021/02/22...Fajne zestawienie. Co do wahań kursu na tym etapie start-upu to uważam ze to nie wpływa na zachowania inwestorów długoterminowych a o takich powinna spółka zabiegać a nie o dziennych spekulantów od kręcenia kołek. Jak spadnie na 70 to spadnie. Ktoś sprzeda ktoś kupi. Dlugoterminowi czekają na wydanie gry. I z punktu widzenia działan Zarządu mnie jako inwestora długoterminowego interesuje tylko żeby Zarząd 200 procent energii wkładał w produkt. Przecież mogli by teraz puścić kilka kolejnych screenow albo jakiś wideo nawet- tylko to jest para w gwizdek i stracony czas zespołu produkcyjnego. Na komunikacje przyjdzie czas niedługo przed premiera.
|