zjuoyxqk
Advertisement
PARTNER SERWISU
ptlcxfxt
ArturKanek

ArturKanek

Ostatnie 10 wpisów
Witajcie, dzisiaj na grupie Tadeusza „KLUB TRADERÓW OPCJI BINARNYCH” jeden kolega opisał dosyć ciekawy sposób do pracy handlowej. Oto jego komentarz:
"Witam , o to moje 2 ostanie dni , pracowite muszę przyznać:) Metoda jaką stosuję opiera się na EMA 6-14-26 oraz na Breakoutach cen. stosuje również metodę PIVOT point ale tylko na time frame dziennym i na wykresie godzinnym jak na razie na 11 transakcji ta metodą wszystkie weszły, ale był jeden dzień gdzie spóźniłem się i nie otworzyłem żadnych transakcji i gdy świeczki po godzinie się zamknęły byłbym straty dlatego na chwile obecną ciężko jest stwierdzić czy ta metoda ma wysoką skuteczność. przy metodzie EMA moja skuteczność oscyluje na poziomie 70 % podobnie jest z Breakoutami. Pozdrawiam."

Tak, korzystam. Na przez was wspomnianej grupie jest więcej dyskusji, ale u Tadeusza informacja jest najbardziej aktualna.

A co do grupy, to się nie zgadzam z Darko33. Opłaca się pracować i nawet z tego powodu, że można normalnie porozmawiać z innymi.

Ja sam z tego korzystam i na razie wszystko jest w porządku, a danych nie trzeba podawać telefonicznie. Depozyt możesz wykonać sam, a jak już będziesz wysyłać dokumenty na potwierdzenie tożsamości, zakryj numer karty i kod CCV. Pozostaw tylko widoczne cztery ostatnie numery. A to, że dzwonią konsultanci, to nic takiego. Taka ich praca - przyciągnąć jak najwięcej klientów. Od tego zależą ich zyski. Broker zarabia od każdej transakcji, którą wykonujemy na platformie i nie ważne, czy osiągniemy zysk, czy nie. Z tego powodu niektórzy brokerzy, zwłaszcza z krajów Zachodnich dla nas mogą wydawać się bardzo agresywni. Ale wiem, że są takie firmy telemarketingowe w Polsce, które nalegają wykonać zakup telefonu i to jest trasznie denerwujące...

Reasumując ostatni miesiąc w Banc de Binary, stosując sygnały Tadeusza i zalecenia fachowców z Bdb uważam, że na opcje binarne najlepsza własna intuicja. Sygnały Tadeusza sprawdzają sie do nauki, nigdzie dalej, natomiast brookerzy z bdb...hmm rynek jest tak zmienny, że nie warto na tym polegać w 100%. Wykresy i własna intuicja przy którkoterminowych transakcjach do max 1h wystarczy. W sygnałach Tadeusza występują czasem naprawdę duże sprzeczności gdy poruszam się pomiędzy 15m a 1h symulacją. Oczywiśćie narzędzie bardzo przydatne do ściśle początkowej nauki i bezwzględnie polecam każdemu!

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 29 maja 2015 16:05:48
Liczba wpisów: 5
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,188 sek.

eizkkdlv
jiobyfws
ghlkwbfc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xdhygcuf
ncsakvaj
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat