PARTNER SERWISU
ubcrolsx
hansslave

hansslave

Ostatnie 10 wpisów
Witam,

Mam pytanie do wiedzących. Jako początkujący na GPW jestem przed moją pierwszą emisją i chciałbym przejść przez nią w miarę bezboleśnie, a jeśli nawet z zyskiem to uznam to za giga-sukces Pray

Ok, pytanie: Czy jeśli wszystkie moje środki są umieszczone już w akcjach, a będę chciał zapisać się na emisję to czy mogę sprzedać w pewnym momencie (jakim?) część posiadanych akcji i za uzyskane środki kupić nowe akcje? Czy tracę wtedy część PP? Czy dobrą strategią będzie sprzedać tyle akcji, by móc za uzyskane środki kupić maksimum przyznanych akcji?
Jeśli na powyższe pytania już udzielaliście odpowiedzi to będę wdzięczny za przynajmniej linki do danych wątków.
Z góry dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam wszystkich "borkowiczów"salute

Mi też to pachnie koło 1.50-1.55 ale znając moje wcześniejsze prognozy to pewnie i do 1.30 doleci ;)

chyba nie ma co gdybać, tylko poczekać do raportu. Nie wiecie o której się pojawi?

Szlag... SL mi to wyrzucił zanim zdążyłem zmienić na nizszy.. Głupie Głupie PKOBP... awaria cały dzień angry3 Ehhh

Tak, wszystko pięknie. Też mam trochę w tym papierku, ale cieszyć się bezgranicznie będę dopiero po poniedziałkowym raporcie ;)

nie spadnie bandhead nie spadnie bandhead nie spadnie bandhead nie spadnie bandhead .....

Eh trzymam od jakiegoś czasu kupione po 0,80.. ustawiłem na dziś na 0.85 i doszło tylko do .84 :( ech a chciałem wyskoczyć z Krosna

Zamierzałem wyjść na 2,85 ale ryzykuję i spróbuję jutro... chciałbym przynajmniej na 3 zł, ale co będzie to będzie ;)

szlag by to... a wczoraj się zastanawiałem czy nie kupić... dzisiaj zaspałem i widzę 31%. Nic to, jeszcze nie raz się tak ładnie będzie wahał ;)

to raczej nie są wesołe wiadomości:crybaby:

liczę że doskoczy do ok 12,70 przynajmniej przed końcem tygodnia

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 21 listopada 2014 13:52:36
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,204 sek.

iskijfpe
nnejpdyo
vjlmesqk
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 379,35 zł +381,90% 96 379,35 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
gtfnnstw
idjrfojf
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat