Temat:
CAPITEA
Wypłat brak. Jutro strajk.
|
Temat:
CAPITEA
Są multidluznicy. Mają długi z każdej firmy pożyczkowej, większości banków i wszystkich telekomow i jeszcze po kilka umów w kazdym. Jedna osoba 10/12 spraw.
|
Temat:
CAPITEA
Ja tylko dodam od siebie, że nie ma komu pracować. Firma się sypie, bo cześć ludzi zwolnili a pracownicy CC sami odchodzą. Nie są opłacane żadne dodatkowe świadczenia pracownicze, nie ma możliwości wyrobienie premii, a za samą podstawę nikt tyrac z dłużnikami nie będzie. Odzyski są śmieszne, poprostu śmieszne. Ci co zostali siedzą dla towarzystwa albo wyłącznie do czasu póki płacą podstawę. Jak tylko na CC zaczną sie problemy z pensją wszyscy wstaną i wyjdą.
|
Temat:
CAPITEA
Nie wiem dlaczego w Kruku jest tak jak piszesz. Ja mówię o GB.
|
Temat:
CAPITEA
Spłaty od dłużników są slabiutkie. A jak dalej będą takie problemy z wypłatą jak teraz, + zablokowane nagrody za odzyski to windykatorzy i terenowi i z CC odejdą ( bo to asertywne bestie). RODO zabrania dzwonić do dłużników częściej niż 2 razy na tydzień czy jakoś tak. Więc presją mocno ograniczona. A nawet jak już się rozmawia z jakimś dłużnikiem to się śmieje dłużnik że do Amber Gold nic nie wplaci. Nawet jeśli do tej pory płacił coś.
|
Temat:
CAPITEA
Dzień dobry, A powiedzcie mi co w tej sytuacji z pracownikami? Pozdrawiam
|