PARTNER SERWISU
pfwhqvad
polishsurgeon

polishsurgeon

Ostatnie 10 wpisów
Pracowałem w kilku firmach gdzie były wdrażane techniki zwinne. Potrafią one dużo usystematyzować, pod warunkiem, że każdy zacznie się stosować. Zazwyczaj jest problem z pracownikami najwyższego szczebla, którzy wprowadzają agile a później mają na niego wygwizdane.
Rzeczywiście lepiej gdy wprowadza go osoba z zewnątrz, a później zostaje jeszcze na kilka miesięcy, aby doglądać i korygować działania i funkcjonowanie pojedynczych jednostek/zespołów.

Co do zmiany w wersji online. Sądzę, że będzie to zrobione w podobie tego co jest np w GTA online. Czyli na mapie znajduję sobie misję, jadę do wybranej lokacji, czekam na zebranie ekipy i zaczynamy rozgrywkę. Pewnie na początku nie zobaczę innego gracza na mapie dopóki nie jestem z nim misji. Pod kątem wdrożenia i samej rozgrywki taką zmianę oceniam raczej na plus.
Mi osobiście w GTA online inni gracze biegający swobodnie po mapie raczej psuli rozgrywkę, fajne były tylko wspólne misje.

Cytat:
Tylko żeby ogłoszenie strategii nie zrujnowało kilku miesięcy pracy

czy wiadomo, o której mają ogłosić strategię?

longterm porównuje do innych gier takich jak RDR i Wiesiek, itp. Warto posłuchać.

dejw napisał(a):
A mojem zdaniem CDP tą grą otworzy oczy niedowiarkom. I pokaże, że dotychczasowe szacunki są zdecydowanie zbyt niskie.

Mam nadzieję, że masz rację. Boje się tylko tego, że dużo ilość małolatków jest nastawionych na ostrą sieczkę jak w gierkach Akcji/FPP, a to jednak będzie RPG. CDP wcale nie chce wyprowadzić ich z błędu pokazując odcinki The Wire, gameplay-e i inne materiały promocyjne. Podobno przez pierwszych 6 godzin prologu Cyberpunka nie pada nawet jeden strzał.

Mimo wszystko przy ostatniej korekcie dokupiłem i jestem pod korek king na pewno do premiery, później zobaczymy.

To dodam jeszcze nowy odcinek The Wire, w którym pokazują jaki nacisk kładą na muzykę, mimikę i ruch postaci. Jest tez sporo Keanu Reeves'a.

Pojawiły się też pierwsze recenzję przedpremierowe.
strefainwestorow.pl/wiadomosci...

Nowy teledysk od Run The Jewels i Cyberpunka, jak dla mnie 10/10. Ciekawe co jeszcze CDP przygotował na czas do premiery:

www.youtube.com/watch?v=YAVvwv...

Polecam bardzo fajny, 10 minutowy materiał, wyjadaczy gameingowych ode mnie z firmy:
www.filmweb.pl/video/Checkpoin...

w końcu ogłosili Gwenta na smartphony:
playgwent.com/en/news/26845/gw...

abcabc napisał(a):
spinor: Cyberpunk wg mnie to niszowy i niezbyt popularny system. Nie stworzono do tej pory hitów na jego bazie, które byłyby porównywalne z W3. Może nawet trudno znaleźć coś na poziomie W2.

Też już już mam dosyć tego paplania puke_l

Cyberpunk, to nie będzie jakaś tam gierka, która może odniesie sukces, tutaj sukces jest pewny. To co już pokazali Redsi, widać, że to będzie przełom, coś nowego i autorskiego, a nie kolejna kopia, kopii! Zobacz cos się dzieje pod materiałami CP. Sprawdź jaki odzew miał gameplay, ogladałeś go w ogóle? Sądząc po Twoich komentarzach, to pewnie nie zadałeś sobie trudu. To jest jedna z najbardziej wyczekiwanych gier wszechczasów.

Whistle

Macie "strzelanke" Whistle Tutaj link bezpośrednio do filmu z gameplay.
www.youtube.com/watch?v=vjF9Gg...

Jaram się grami od Spectruma, no i skromnie powiem, że ta gra miażdzy. GTA było przy tym biedne, bardzo się cieszę, że widok jest jednak z oczu. Cyberpunk będzie dużo lepszy od Wiedzmina i świat na jej punkcie oszaleje.

Szwedzi ujawnili się w akcjonariacie CD Projektu.

twitter.com/CDProjektRED_IR/st...

Nie jestem pewny, ale czy można wkleić link do forum CD Projektu (pytania do zarządu)? Ciekawy temat, w którym jeden z userów wpadł na trop, który potwierdzałby wersję mobilną Gwinta.

king

www.cdprojekt.com/pl/forums/to...

Gr3ałem za małolata w cyberpunka fabularnego i śmiać mi się chcę z niektórych śmiesznych porównań, że mała rzesza fanów, mniejsza niż w Wiedźminie, że tytuł się nie sprzeda, że inne gry z motywem przyszłości to lipa, itd. To komentarze osób, które kompletnie nie wiedzą o czym mówią. Proszę Was poczytajcie trochę czym jest Cyberpunk i na czym jest oparty. Przecież rzesza fanów to się dopiero narodzi. Nie rozumiecie, że cyberpunk to wizja przyszłości, że patenty z cyberpunka już się dzieją mimo, że były "tylko" wizją gościa 30 lat temu?

Whistle

CDP działa ściśle z autorem podręcznika do gry, zobaczcie ile jest klas postaci, Wiedźmin przy tym był "biedny". Cyberpunk ma 100 razy więcej możliwości Shhh Poczytajcie trochę:
pl.wikipedia.org/wiki/Cyberpun...

Krzyśmin w popielatych włosach wysadził wszystkich z butów, a jestem pewny, że cyberpunk zedrze zelówki z pięt tym co będą biegali świecie z przyszłości. Wolę żeby teraz przesunęli premierę ale zrobili to dobrze, niż wypuścili jakiś wybrakowany produkt. Nawet jeśli ma to być 2025r :) Nie znam się na wskaźnikach, analizie technicznej, itd, ale znam się na gierkach i to mi wystarczy Dancing

Kod:
mod:usunięto treści niezgodne z regulaminem

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 26 marca 2025 15:19:56
Liczba wpisów: 16
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 3

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,231 sek.

qskshwbw
reeehkjf
ikvrwqto
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mdsfprit
jrodhwhy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat