Temat:
TRITON
Myślę że nic nie wiadomo:) w deweloperce bywa różnie. Może być tylko opóźnienie i po krzyku. A może być proces sądowy Tritona z właścicielem przyłącza który nie chce go udostępnić. Albo pomiędzy MPWiK a właścicielem przyłącza. Triton oświadcza, że jest spór pomiędzy właścicielem przyłącza a MPWiK. a jak jest spór to może być i sprawa w sądzie i do czasu wyroku sądowego inwestycja stanie, kupcy mieszkań mogą wypowiedzieć umowy, Triton będzie musiał oddać pieniądze.... Na dwoje babka wróżyła, a przypadków w deweloperce gdzie upadały już wydawałoby się prawie ukończone inwestycje też jest sporo. Niech każdy inwestor sam ocenia stopień ryzyka, czy kasuje inwestycje i idzie w coś pewniejszego, czy też czeka cierpliwie bo wszystko będzie dobrze. Ja przyszłości nie znam i nie przewidzę.
|
Temat:
TRITON
Ja nic nie wyolbrzymiam. nie jest moim celem sugerowanie końca świata. podałem tylko stosowne info bo wielu było ciekaw co słychać na budowie. faktem jest że jest opożnienie i tyle. a czy to norma? są tacy którzy oddają inwestycje w terminie.
|
Temat:
TRITON
http://www.tritonwinnica.fora.pl/ bieżace informacje , przykładowo na forum mieszkańcow Winnicy. Jest tam też cytat oświadczenia dewelopera w temacie opoznienia inwestycji.
|
Temat:
TRITON
Triton WINNICA nie zostanie oddana na czas. Obecnie opoznienie jest zapowiedziane przez dewelopera jako wielotygodniowe. na forach niedoszlych mieszkancow wszyscy wsciekli. z dniem 1 sierpnia skladane beda przez niedoszlych mieszkancow pisma notarialne wzywajace Triton do oddania mieszkań pod grożbą odstapienia od umów i zwrotu pieniedzy. tak to wyglada obecnie. Triton po raz kolejny nie dał rady z inwestycją.
|