PARTNER SERWISU
xzimwkqs
del-12102024

del-12102024

Ostatnie 10 wpisów
Ok dzieki za odpowiedz. Chodzi o konto demo i powazne zacinki pojawialy sie na akcjach z roznych panst na forexie i towarach generalnie smiga dobrze, lacze mam bardzo dobre (swiatlowod).
Wiec skoro temat juz nudny i wyczerpany to moze byscie polecili jakies linki czy odnosniki.
Dzieki, pozdro

Ok. Dzieki rozumiem. Po przeczesaniu sieci:D oprocz kont na tms i bossafx zalozylem konta demo na hotforex i sto(na sto zauwazylem luke cenowa na eurusd)mam konto rowniez na easymarkets ale nie jestem jakos przekonany.
Co myslicie o tych brokerach czy beda dobre do nauki i dla zaczynajacego?
Na xtb platforma sie strasznie zacinala czas zamarzal niestety zniechecilo mnie to :(
Generalnie chodzi mi tez o nieuczciwosci i manipulacje o ktorych sie naczytalem w opiniach, nie chcial bym trafic od razu na poczatku na takiego brokera Anxious
I jeszcze pytanko na co poczatkujacy powinien zwracac uwage przy wyborze brokera, wiadomo ze regulacje ale co jeszcze jest wazne dla nowicjusza?
Z gory dzieki pozdrawiam.

Witam wszystkich.

Jestem zaczynajacym inwestorem, narazie chce sie uczyc przez dłuższy czas. Szukam brokera gdzie mógł bym bawic sie na koncie demo i szkolic (jest ich mnostwo ze glowa boli od wyboru).Zalozylem dwa konta na tms i bossfx. Szukajac brokerow natknalem sie na bardzo wiele zlych opini rowniez na temat brokerow przez was polecanych, w zasadzie nie znalazlem brokera z dobra opinia. Wiec jak znalezc czy jak szukac dobrego brokera cfd, na co uwazac? I o co chodzi z tymi opiniami mozna im ufac? help
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdr.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 21 lutego 2018 17:12:50
Liczba wpisów: 3
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,284 sek.

ulnclgfx
ijmoouiz
mrxfaxyi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dgiqjfly
tgjxagwa
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat