Tak się zastanawiam. Taka sytuacja: zgłasza się do GB wiele kancelarii w w imieniu różnych grup poszkodowanych - bardzo prawdopodobne.
Jak bardzo prawdopodobne będzie to, że dla naszego dobra, kancelarie te się zjednoczą, dogadają i wystosują jednego przedstawiciela?
|
Apel do wszystkich poszkodowanych przez GetBack. Straciliśmy oszczędności i poczucie bezpieczeństwo. Naszym jedynym celem jest odzyskanie tego. Jeden cel – jedna grupa. Tylko silni razem możemy coś osiągnąć. Różne grupy reprezentują niestety tylko interesy różnych kancelarii i prawników. Apeluję abyśmy wspólnie wybrali najlepsze wsparcie i zgromadzili się wokół niego. Oczekuję aby kancelarie precyzyjnie napisały: 1) Jaki mają plan i jak szacują swoje możliwości w pomocy nam! 2) Czy chcą podzielić się ryzykiem i przyjąć zapłatę od efektów a nie z góry! 3) W jakiej innej podobnej sprawie odnieśli sukces! Wybierajmy tylko tą jedną grupą, gdzie czujemy chęć pomocy a nie wyzysku! Wybierajmy mądrze i pamiętajmy – mamy tylko jeden cel i musimy być w jednej grupie! Ja jeszcze nie wiem którą grupę wybiorę i nie chcę wskazywać. Ale oczekuję jasnej informacji!
|