PARTNER SERWISU
cggsftcj
monster007

monster007

Ostatnie 10 wpisów
Bo Wszystkich namówił Arti z fb oraz pan Wójcik z RW, że żadnych akcji nie chcemy, żadnych! tylko 100% ode Idea bank oszusta-to cytat.
Ludzie idą ślepo i wierzą

Krótko mówiąc ,żeby coś ruszyło musi coś pierd...Na grupie FB pan Wójcik napisał chyba w niedziele, że układ zostanie zmieniony i dowiemy się o tym we wtorek lub poniedziałek popołudniu...Wywołało to wielkie oburzenie. Po czym skomentowałem, że wkońcu kogoś znowu zabiją lub ktoś popełni samobójstwo chociaż to tylko pieniądze...dostałem później bana!

I tak , jeśli coś poważnego się nie stanie, coś nie pierdolnie, to media czy władza mają to w dupie i nikt nic nie nagłośni ani nie rozwiążę/

A skurw..... z banków(zabezpieczeni) dostaną 52% w całości w 2109

a to juz było?
obligacje.pl/pl/a/komornik-spr...

wartosc chyba ponad 1mld a wywolawcza 22mln? chyba bład w artykule

Cytat:
Resort zaznacza jednak, że pieniądze zostaną wypłacone poszkodowanym w aferze GetBack, jeżeli organy właściwe (KNF, UOKiK lub sąd) stwierdzą te naruszenia oraz zostanie ogłoszona upadłość spółki lub otworzone zostanie wobec tego podmiotu postępowanie restrukturyzacyjne.

Najważniejszym warunkiem jest jednak to, że forsowana przez Ministerstwo Finansów ustawa musi wejść w życie.

businessinsider.com.pl/finanse...

Moderator:
Regulamin wymaga dodawania cytatów do linkowanych artykułów.

jak w BFG może jest 5% wszyystkich depozytów łącznie...
A widzieliscie nową ustawę "na biurku" 200str z opodatkowaniem? Cały exit-tax ucieknie i zarżną ten kraj jak `Wenezuele, ale ludzie się ciesza bo jest 500+...

subiektywnieofinansach.pl/taje...
takie gdybanie....

Wspomniano tutaj o możliwości rozliczenia straty dla os. fizycznej? Ktoś cos podpowie?Na liniowym chyba nie mozna

czyli nie płacą nikomu bo nic nie ma?!

Proszę pamiętać , że jakiś czas temu większość krzyczała , że jakie 65%-złodzieje itd.Chcieli upadłośći itp. Mówiłem, że dostaniemy 10-20%.
Dzisiaj Abris rzucił ochłapy 27% i się śmieje. Do kuratora dzwonią ludzie, którzy chcą 10% już teraz i koniec bo mają po 70-80lat i niewiedzą kiedy umrą
Myślę, że większość zgodzi się na te 27%, a dostaniemy może 5-10%. Proszę sobie przypomnieć czy ludzie odzyskali coś z Amber Gold?...

Ja osobiście już w kwietniu pogodziłem się ze stratą 100% bo...tak jest łatwiej żyć dalej w miare normalnie. Trochę wiem jak wyglądają spekulacje i nie ma szans żeby ta kasa się gdzieś rozeszła. Albo...
To jest taka suma, że wszyscy wkoło zostali skorumpowani, a ludzie wydojeni.

Mój znajomy gdy afera wybuchła zadzwonił do mnie pytając czy jeśli oni coś mi lecą ,a on u nich spłaca to czy można sie dogadac?:) On np splaca równo co miesiac bo nie chce komornika

Nie rozumiem gdzie byli ludzie, którzy dziś mówią co mają zrobić i że w piątek wyślą...LUDZIE!!! kurator czeka do 05.06! pocztexem z gwarancja dostawy!!!

Każdemu to się nie mieści w głowie, ale ludzie zagłosują na tego debila chorego psychicznie-KK.
Co do spotkania to oczywiście opowiadał ilu to miał inwestorów, że jeździł po USA itd.Juz za czasow LC, az wkoncu mieli znalezc kogos w kraju czyt. Abris. Później Abris mu nie pozwalał szukać inwestorów, a obiecanej kasy od Abrisu nie zobaczylismy.

Opowiadał, że składał przecież w prokuraturze wyjaśnienia i nie tylko on, ale wiecej nie moze powiedziec. Skoro chodzi wciąż wolno po kraju to " mogą się państwo domysleć" tak powiedział. Tak samo powiedział, że dobrze zę wszystko trafiło bezposrednio do Ziobry....
Dawał wzór pism z wnioskiem o odwołanie zarządu podając powody. O odwłoanie spółki która robi restrukturyzacje na rzecz dowolnej wybranej przez sąd.
Podał swoją kandydaturę do RW oraz pani Pelc oraz prywatnego inwestora.
Na koniec wspomniał , że wie iż jest jeden kandydat do RW ze środowiska finansistów z banku Reiffesen...

Ludzie tak chcą to głosują. Tak jeździ i namawia, alenie tylko na siebie. Sa 4 osoby w tym Pani Pelc i jakis prywatny obligatariusz. Wszystko zwala na Abris, że nie powolili na wejście "inwestorów" za którymi on jeździł...O czarneckim też za dobrze nie mówił. Opowiadał jak to było przy sprzedazy

KWOTA 2MLD 300MLN!
Tutaj ciekawostka: w mojej serii, tylko dla wybranych 149osób kwota maxymalna miała być 30mln.... można zobaczyć ile seria O z kolejnymi literami nazbierała....

A nie zastanowiło Was skąd nagle opóźnienia od PDM i banków o zaświadczenie i grają głupiego? PDM mówi ze bank a bank że kupowało sie od PDM. Czżby po to żeby ludzie nie zdążyli się zebrać z kandydatem do rady?

Nie wiem z kim porozumienie juz jest ale na grupie fb u Kamila Brz taki wpis
"Witajcie,
Chciałbym zdemontować informacje jakie się pojawiły odnośnie połączenia trzech inicjatyw w ramach porozumienia obligatariuszy.
Z fb getback restrukturyzacja dotychczas nie prowadzono żadnych rozmów, tym bardziej nie połączyliśmy się (na teraz) z porozumieniem."

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 23 stycznia 2019 16:36:53
Liczba wpisów: 17
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,248 sek.

efueogpu
zfcbudqu
zatwrvzb
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mdllimlu
zoaqvpvm
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat