Przede wszystkim jeśli ktoś z Was jeszcze zakłada że do CP wyjdzie multiplayer to powinien jednak ochłonąć. Cyberpunk jest na równi pochyłej i nic kolejne patche nie zmienią. Powinni się skupić na powrocie do korzeni które spółce dały rozgłos i zacząć "od nowa" pracować na swój sukces.
|
|
lelo-pakero napisał(a):...Sprzedaż to jedno, ale na reputację i zaufanie graczy pracuje się wiele lat, a stracić można je w jeden dzień. Nieprawdopodobne, że Redzi, którzy każdemu graczowi czy też inwestorowi kojarzyli się z jakością wydali coś takiego. Połasili się na okres świąteczny, a może ulegli presji inwestorów, a może jedno i drugie. Co by nie zaważyło na ich decyzji to była ona fatalna dla spółki, akcjonariuszy i graczy. Niestety każda spółka prędzej czy później się zeszmaci. Na to składa się wiele czynników. Nie ma też co oczekiwać że na PS4 gra będzie tak samo dobra jak na nowszych generacjach czy PC i wielu tego nie zrozumie. Jak już musieli wydać grę to mogli z bólem serca przełożyć premierę samej wersji na PS4 i dopracować wydajność a w międzyczasie poprawić błędy. Mnie najbardziej zrazili tym że często powtarzali iż jakość jest dla nich najważniejsza. Coś poszło nie tak. Gra jest wspaniała i mam okazję bawić się w najwyższych możliwych ustawieniach graficznych. Jak jeszcze naprawią błędy a na pewno to zrobią sama ocenię ją na 9/10. Do pełnej 10 moim zdaniem za bardzo zrobili hype w stosunku do tego co otrzymaliśmy. Mnie brakuje troszkę więcej realizmu jakkolwiek to brzmi chociażby przy prowadzeniu pojazdów. Niemniej za rok gdy już zostanie gra dopracowana i zostanie wyeliminowanych wiele błędów gra stanie się jeszcze lepsza.
|
|
DLC do W3? Odważnie. Ten rozdział został zamknięty. Prędzej usłyszymy zapowiedź kolejnego uniwersum niż dodatek do "starej" już gry.
|
|
Temat:
11BIT
@up, nie zdziwię się jak tak będzie gdy okaże się zgodnie z wcześniejszymi informacjami na forum inwestorskim, że być może IQ przyszłego roku CoM.
|
|
Temat:
11BIT
A Wy dwaj wyżej wiecie w ogóle pod co to mogło dziś spaść? Czytaliście forum IR? W skrócie chcą premierę Children of Morta przesunąć na 2019. Być może inwestorzy się przestraszył bo przez to zyski w tym roku będą mniejsze.
|
|
Temat:
11BIT
Albo po prostu analitycy celowo to robią by wywoływać takie sytuacje jakie mamy od dwóch sesji.
|
|
Temat:
11BIT
#PytanieDo11bit Czy w obliczu zaostrzenia polityki dopuszczenia gier na rynku chińskim, są jakiekolwiek szanse na debiut gier takich jak ML?
|
|
Temat:
11BIT
@chris_martin możesz podać gdzie tak pisze 13.07 że była tylko tego dnia sprzedawana?
|
|
Temat:
11BIT
Za takie coś powinien Amazon zapłacić jeśli to on wziął ze złego źródła. Ciekawe jak się to zakończy.
|
|
Temat:
11BIT
To wygląda na korektę spadków. Do wyników jeszcze sporo czasu zostało a kurs porusza się w kanale spadkowym. Nie sądzę że coś się zmieniło po dzisiejszej sesji. Może jutrzejsza sesja da nadzieję na zmianę trendu.
|
|
Moim zdaniem CP jaki i Gwint są wstanie wygenerować takie zyski. Znam CDR i wiem że ich fascynacja co do gier doprowadzi do tego że zarobią więcej niż się spodziewają!
|
|
U mnie w pracy administrator wpadł na świetny pomysł. Rano otwieram pocztę a tam Wiadomość "Czy już obejrzałem/am zwiastun najnowszej produkcji studia CD RED?" No i odnośnik do trailera na YT. Wszyscy w firmie dostali takowe maile. Ten Hype na tę grę mnie już przeraża :)
|
|
Temat:
11BIT
Już było o tym wiadomo w piątek :p
|
|