Podczas prezentacji na innovation day GPW 10 grudnia mówili że port robi zewnętrzna firma, padła nawet nazwa ale nie mogę odszukać.
|
|
Moim osobistym zdaniem podjęli taką decyzję ponieważ włączenie SoA part 1 wiązałoby się z koniecznością czasowego przesunięcia premiery na konsole. Szczególnie, że należy przyjąć, że Dodatek SoA part 1 nie jest jeszcze w pełni gotowy bo na Steam jest ponizsza informacja z 28 stycznia:
King of the Jungle (Hard) and Permadeath are not available on this mode YET! Look out for patches and updates! (SOON!)
Thank you for your support!
|
|
Stara wiadomość? Mam wrażenie, że śledzę na bieżąco wypowiedzi Panów Prezesów i nigdzie wcześniej jej nie widziałem. Na innovation day padła jeszcze informacja że konsole będą zawierały SoA part 1.
|
|
Obstawiam maksymalny peak w weekend 24.000 (tj. 20 procent więcej niż przy coop'ie). Grę ma zdecydowanie więcej graczy niż w kwietniu 2020 a wishlista ponad 1 milion.
|
|
U mnie również redukcja 98 proc.
|
|
Zaskakujące tym bardziej że Spółka oficjalnie podtrzymuje stanowisko że przydział akcji oraz ingormacja o redukcji będzie podana 29 lipca.
|
|
Jest gdzieś oficjalny komunikat o redukcji? Próbowałem znaleźć ale nic nie widzę na ich stronie i FB
|
|
Wrócę jeszcze do daty premiery trybu PvE. Spytałem Creepy czy mają już ustaloną datę na 5 września 2020. Odpowiedzieli, że takiej daty nie potwierdzają i nadal podtrzymują, że dodatek będzie dodany w 3 kwartale 2020 r.
|
|
Jeszcze mała korekta - GH na 15 a OW na 3. Na pierwszej pozycji jest tylko reklama Valve
|
|