Temat:
EKOPOL
2.4mln na koncie i 900tys w kasie w zeszłym kw mieli 4,3mln PLN na koncie ale kupili działkę pod budowę osiedla
|
|
Temat:
EKOPOL
Zysk 700 tys zł i 3,3mln zł w kasie
|
|
Temat:
EKOPOL
Odpowiedź firmy
Na dzień dzisiejszy nie planujemy przejścia na rynek główny chociaż mamy to w długoterminowym planie. Pieniądze który chcemy zarobić z budowy osiedla będziemy chcieli inwestować w we własne pomysły z tzw. segmentu „nowych technologii”. Częściowo już nam się to udaje. Nasz pomysł, nasze oprogramowanie HARD & SOFT i produkcja tzw. RCP (zarządzanie czasu pracy) została wdrożona w Urzędzie Miejskim w Piekarach Śląskich. Postaramy się podać dłuższy horyzont rozwoju w sprawozdaniu za I półrocze 2020 ro
|
|
Temat:
EKOPOL
Posiadają 244 mikrostacje korzysta 1500 klientów a osiedle będzie miało 25 domków, trochę kasy zarobią na tym osiedlu
|
|
Temat:
EKOPOL
Ta dewelopera to dodatkowa jednorazowa profeska na wykorzystanie gotówki, myślę że to dobry pomysł obecnie bo stopa zwrotu będzie wyższa niż w paliwach, i mam nadzieję że dywidenda będzie na poziomie 5 %
|
|
Temat:
EKOPOL
Ziemię już kupili prawie 2ha i budować będą za gotówkę która mają na koncie leży i się marnuje to ja zamienia na domki do sprzedania
|
|