PARTNER SERWISU
xzimwkqs
Bulwers

Bulwers

Ostatnie 10 wpisów
Co jest powodem dzisiejszej luki cenowej ?

To znaczy że CDR ominie okres najwększych żniw, świat.

Najbliższe wsparcie widzę na 176.42 , poźniej sierpniową konsolidacje. No to ciekawe, jaką luką w dół jutro się otworzy skoro, potencjalne zyski z Q4 21 zostaną zdyskontowane.

Zastanawia mnie dlaczego fundy nie wychodzą przed wynikami. Z histori zarówno przed premierą CP2077 jak i przy okazji ostantich wyników był wyraźny odkup akcji, zatrzymany na widełkach. Tak samo widać słabe zaintersowanie dywidendą, a dzisiaj jest ostatni dzień kupna pod dywidende.

cmc napisał(a):
Morasek napisał(a):
cmc napisał(a):
Obecnie największym problemem dla CDR jest, bardzo słaba sprzedaż CB

Są gdzieś już podane jakieś dane dotyczące sprzedaży? Podaj linka jak możesz

Dane to steam, tam wszystko widać, powinno grać 100-200tyś a nie 10-20tyś

Strach brać przy 205...

Skąd w ogóle takie oczekiwania 100-200k. graczy Przypominam, że to jest gra singlowa. Ile można grać w grę singlową bez nowego contentu? 200godzin max (może 300 jak się zainstaluje mody stworzone przez społeczność gry i szuka wszystkich znajdzie i innych pierdół ) Większość graczy nie kończy głównego wątku fabularnego (ogólnie w grach komputerowych ) .

Po pierwsze nie jest gra singlowa typu "rougelike" w która ma nacisk na replayability.

Po drugie to nie jest gra mmo gdzie ludzie logują sie żeby robic "daily", grindować gear, brać udział w jakiś tygodniowych eventach, opsach czy po prostu żeby pograć z innymi ludźmi którzy animują dla nich czas wolny w grze.

Po trzecie jaki jest sens porównywania obecnych statystyk graczy w3 i cp2077. I pisanie jakiś interpretacji z czapy. Uważam, że napływ graczy do w3 to efekt cyberpunka. Gracze którzy nigdy nie grali w W3, a spodobał im się cyberpunk, po prostu testują inną grę tego studia. 2 sezon wiedźmina na netflixa z pewnością ponownie podpompuje trochę statystyk osób grających w W3. Czy podpompuje to również kurs akcji? Ciężko powiedzieć.

Ja w3 zagrałem dopiero pod koniec 2018, jak zrobiłem upgrade komputera. Na chwile obecną nie zamierzam kupować cyberpunku'a ze względu na bugi, i horrendalne ceny kart graficznych. Za swojego 3 letniego używanego asusa strixa 1060, dostałbym więcej na olx, niż za niego zapłaciłem w sklepie.

Cyberpunk 2077 Is India’s Best-Selling PC Game This Generation, Here’s Why

co amerykanie myślą o akcjach cdp

Forget Cyberpunk 2077 Gameplay — Is CD Projekt a good STOCK play?

Czy emisja ogłaszanch nowych akcji Serii M będzie miała jakichkolwiek wpływ na cene obecnych akcji w krótkim terminie ? Podobno te akcje będą mogły być sprzedane dopiero za rok

Jestem początkującym inwestorem. Mam zarówno konta maklerskie w XTB, Aliorze, i Bossie

Ktoś mi może wytłumaczyć, dlaczego w XTB nie można przeprowadzać tranzakcji/ w fazach i dogrywki.Skoro w więkoszści domów maklerskich jest to dostępne, to staram sie zrozumieć jakie mogły stać przesłanki do podjęcia tego typu dezcyji przez brokera. Często gęsto na dogrywce pojawiają się fajne dołki cenowe jak np ten z poniedziałku kiedy CDP spadł do 406( z max dziennego 418) żeby wczoraj odbic do 426.

Kusi mnie brak prowizji u tego brokera do 100 tys euro.. i dobra aplikacja mobilna. zdecydowanie lepsza niż ta aliorowa.

Poza XTB planuje jeszcze założyć konto w BOŚ, jako członek SII miałbym tam 0,13% prowizji.,

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 17 maja 2022 11:32:28
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 3

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,386 sek.

ulnclgfx
ijmoouiz
mrxfaxyi
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dgiqjfly
tgjxagwa
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat