Temat:
GANT
" Pod koniec marca spółce udało się podpisać z wierzycielami porozumienie ramowe w sprawie restrukturyzacji zadłużenia grupy. Jego sygnatariusze wyrazili m. in. zainteresowanie uczestnictwem w emisji trzyletnich obligacji spółki w wysokości niezbędnej do zapewnienia płynności grupy. Wartość emisji została później ustalona na maksymalnie 195 mln zł. Do tej pory nie udało się jej jednak przeprowadzić. Krzysztof Brzeziński, prezes Ganta, mówił w połowie września, że transakcja jest już bliska domknięcia, ale wciąż trwają nad nią prace. Nie chciał wówczas zdradzić, jakie kwestie wciąż wymagają doprecyzowania." I ja sie sie pytam co dalej sluch o nich zaginal?
|
|
Temat:
GANT
|
|
Temat:
GANT
chyba szykują się zmiany w akcjonariacie.
|
|
jak wyjdzie info ze R. Krauze jest nie winny to kurs eksploduje :)
|
|
Temat:
GANT
|
|
Ale wiecie ze R.Krauze zmniejszył swoje zaangażowanie z 34,21% do 19,06% ? ;)
|
|
Temat:
GANT
pop napisał(a):majama napisał(a):bB86 napisał(a):Podbijam do 60. Ale ja jestem ten paskudny, długoterminowy. Ja pamietam cene powyzej 100 więc wszystko możliwe. Tymczasowo jednak po mocnej zwyzce wyczuwam nadciagająca korekte, od dwóch dni atmosfera sie psuje. Pozbylem sie swoich i poczekam z boku. Ja też się pozbyłem,będę próbował odkupić taniej akcje z nowej emisji,powinny być tansze od starych akcji... Jedynie Polnord trzymam,może mocniej przebije te 38zł,wtedy nast.opór dopiero na 43zł A ja swoje sprzedam pod te zyski w 2011r :)
|
|
Temat:
GANT
Jeszcze musimy zapelnic luke z 25.01 na 26.01 to bedzie najleprzym sygnalem zakupu
|
|
Temat:
GANT
a ja wam mowie ze po 17.80 juz nie kupicie
|
|