Temat:
ATONHT
Mój bank do mnie zadzwonił i poinformowali mnie że znowu nastąpiło przesunięcie - bodajże na 17 lipca.
|
|
doncarlos napisał(a):Wcześniej wyjaśniałem już naprawdę "łopatologicznie" podobne problemy.. ale to walka z wiatrakami..;-)
ps tak na marginesie, emisja boryszewa jest dość prosta.. 1 stara..5 nowych po 0,10 zł.. i mimo to niektórzy mają problemy.. naprawdę proste obliczenia.. a bywały już o wiele bardziej skomplikowane emisje.. z pieniędzmi nie ma żartów.. jak ktoś nie potrafi tego obliczyć, to po co w to wchodzi..? OK fart, że to akurat daje zarobić.. ale innym razem może być inaczej.. trzeba wiedzieć co się robi.. fortuna kołem się toczy.. Uhm, bo na giełdzie wszystko da się obliczyć ....
|
|
Taurus80 napisał(a):Adventure napisał(a):Taurus80 napisał(a):Cos tam moze ci skapnie ale redukcja bedzie ogromna i watpie aby duzo wolnych akcji bylo jezeli masz bardzo duzo kasy i mozesz ja zamrozic to probuj ale nie licz ze ci sie cos dostanie. co masz na myśli pisząc o "ogromnej redukcji" ? A jak myslisz ile akcji zostanie na dodatkowe zapisy ?? Na zapisy dodatkowe sa tylko te akcje na ktore ktos sie nie zapisze z PP czyli na wlasne zyczenie i przez wlasne niedbalstwo straci prawdziwa kase. Myslisz ze ilu takich delikwentow bedzie ??? Tak tak, masz rację. Po prostu wystraszyłem się, czy przypadkiem nie chodzi Ci o spadek kursu akcji....
|
|
Taurus80 napisał(a):Cos tam moze ci skapnie ale redukcja bedzie ogromna i watpie aby duzo wolnych akcji bylo jezeli masz bardzo duzo kasy i mozesz ja zamrozic to probuj ale nie licz ze ci sie cos dostanie. co masz na myśli pisząc o "ogromnej redukcji" ?
|
|
Taurus80 napisał(a):Oczywiscie jezeli mozna to prosze o nocne usuniecie powyzszej dyskusji kompletnie niemjacej nic wspolnego z tematem :) i wszystkich zdegustowanych przepraszam :) ale na nudnej sesji trzeba sobie pomyslec o milych przyjemnosciach :) A tam zaraz zdegustowanych - ja już patrzę gdzie to nabyć :-). Zaciekawiliście mnie Panowie :-D
|
|
Temat:
BORYSZEW
Taurus80 napisał(a):Adventure napisał(a):tOfi napisał(a):admax79 napisał(a):Pojawiły się mi się BORYSZEW-JPP na rachunku - z wyceną 0,10 pln - dlaczego nie 5,28 ?. bo to cena nominalna JPP, które po pewnym czasie przekształcą się w PP i będą notowane na GPW, a ich kurs ustali rynek w okolice tej ceny którą podałeś Ja mam inne pytanie, skoro posiadanie 1 akcji powodowało przyznanie 5 PP, to dlaczego mam taką samą ilość JPP jak akcji, a nie x5 ? Pozdr. A to dlatego ze za 1 akcje przysluguje 1 PP ktore to uprawnia do zakupu 5 akcji kumasz ?? Kumam Dzięki wielkie kum kum
|
|
Temat:
BORYSZEW
tOfi napisał(a):admax79 napisał(a):Pojawiły się mi się BORYSZEW-JPP na rachunku - z wyceną 0,10 pln - dlaczego nie 5,28 ?. bo to cena nominalna JPP, które po pewnym czasie przekształcą się w PP i będą notowane na GPW, a ich kurs ustali rynek w okolice tej ceny którą podałeś Ja mam inne pytanie, skoro posiadanie 1 akcji powodowało przyznanie 5 PP, to dlaczego mam taką samą ilość JPP jak akcji, a nie x5 ? Pozdr.
|
|
Temat:
BORYSZEW
busz napisał(a):do wczoraj Dzięki za odpowiedź :-)
|
|
Temat:
BORYSZEW
Witam, do jakiej najpóźniej daty należało nabyć akcje spółki, aby załapać się na PP ?
Pozdr.
|
|
Temat:
ZREMB
Tak czytam i patrzę i się śmieję - bo choć sam mam trochę grosza tutaj, to jeśli papier pójdzie w górę lb w dół od poziomów o których dyskutujecie - no to dopiero będzie przyjemność czytania Waszych postów.
:-)
Keep on rollin'
|
|
Temat:
TECHMEX
WatchDog napisał(a):polmoney napisał(a):WD, powinieneś w nagrodę nadać temu Panu dożywotni abonament w wersji Super Extra de Luxe! To właśnie zrobię, z lekkim rumieńcem że go na dzień dobry szturchnąłem - ale przeprosiłem. Życie policjanta lekkim nie jest Ja uważam że nie ma co się tu rumienić czy obrażać, bo oboje pokazaliście klasę: jeden że się podzielił bardzo ważną i prawdziwą informacją, drugi że pokazał iż ktoś tu pilnuje porządku. Brawo.
|
|
Temat:
TECHMEX
Bosman napisał(a):Mi coś dzisiejszy ruch wygląda na fałszywy. tzn ? co masz na myśli ?
|
|
Temat:
IDEON
enforces napisał(a):
brak słów na nasze sądy
utknąłem z akcjami. teraz będę się kisił. ale nie jest źle. spółka ma tylko rating D :P
Witam w klubie kiszonki :-)
|
|