wycggfzs
Advertisement
PARTNER SERWISU
qhdezcvz
Gonu

Gonu

Ostatnie 10 wpisów

kliknij, aby powiększyć

Technicznie jutrzejszy dzień niesie nadzieję na odbicie.

Kurs raczej będzie się kisić dopóki nie wyjdzie konkretne info o znaczącym akcjonariuszu lub o pozytywnych wynikach odwiertów.

Krótkoterminowo, od półtora miesiąca rysuje się kanał trendu spadkowego, ale chyba nie ma to większego znaczenia.

W sumie to nie ma się co dziwić takiej podaży. Ci co kupili akcje poniżej 1,6zł i czekali na wyniki, których termin znacząco się przesunął, mogą realizować teraz zyski. Ostatnie info to dobra okazja.

Krzysiek9 napisał(a):
Mnie chodzi tylko o to, żeby nie oskarżać prezesa Korczaka o kłamstwa i mataczenie bo to zachowanie poniżej poziomu. Niewygodne pytania są wskazane jak najbardziej i wiele takich padło tutaj i jakoś nigdy nikt nic nie miał przeciwko.

Ja nie oskarżałem nikogo o kłamstwo. Napisałem, że zapewnienia Pana Jakuba okazały się nieprawdziwe (wyniki w tym roku). Kłamstwo miałoby miejsce, gdyby z premedytacją obiecywał nam coś, co już wtedy wiedział, że na pewno się nie sprawdzi.

Krzysiek9 napisał(a):
Radziłbym aby powstrzymać się z wypluwaniem jadu i pokazywaniu swojego zniecierpliwienia bo za chwilę stracimy jedyny kontakt z zarządem spółki i wtedy o niczym nie będziemy informowani, nie będziemy mogli zadać pytań czy rozwiać wątpliwości. Czy tego chcecie? Take praktyki, że ktoś ze spółki w ogóle rozmawia na forum są rzadkością więc prosiłbym o pohamowanie okazywania swojej złości. Temat dlaczego wyniki testów będą później niż zostało nam to przekazane nieoficjalnie na forum został od razu wyjaśniony, że na tamtą chwilę wszystko wskazywało na to, że zdążą z testami. Oficjalnego komunikatu nie było a myślę, że Pan Jakub nie na wszytko przecież ma wpływ tym bardziej na partnerów w Brunei a zapewne od nich również dużo zależy. Też liczyłem na wyniki testów przynajmniej bloku L, ale poczekam cierpliwie. Przed nami jeszcze RPS.

Trochę spokoju i bardziej wyważonych opinii...

Proszę wyjaśnij mi przez co rozumiesz "wypluwanie jadu",gdzie w mojej wypowiedzi okazałem swoją złość?
Zwracam tylko uwagę na fakty, które miały miejsce na tym forum. Okazałem jedynie swoje rozczarowanie, z tak chwalonego na tym forum pr spółki.
Nie mam zwyczaju nikogo obrażać i radzę to samo, bo to do niczego dobrego nie prowadzi.

Hazard, nic dodać, nic ująć.

Cóż, zostaliśmy nabici w butelkę przez Pana Jakuba.
Dwukrotnie obiecywał wyniki testów w tym roku, a nawet nie zostały rozpoczęte prace. Przy ostatniej obietnicy, gdy wyjaśniał ile to czasu potrzeba na przeprowadzenie badań i potwierdzając wyniki jeszcze w tym roku, mogliśmy przez to rozumieć, ze prace zmierzające do rozpoczęcia testów już się zaczęły. Okazuje się, że to co mówił Pan Jakub, to nie była prawda. Takie są fakty!

Wątpię, żeby ludzie nie mający pojęcia dlaczego jutrzejsza cena za akcję będzie niska, mogli stworzyć popyt, który wywinduje jutro cenę. Jutrzejszy popyt wygenerują raczej inwestorzy, którzy nie chcieli zamrażać gotówki i sprzedawali akcje przed odcięciem pp, aby je potem odkupić.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 14 września 2011 22:57:05
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,224 sek.

hwbvkhll
hrtcubud
Prezentacja inwestorska Grupy Klepsydra - 11 września 2025 r.
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +78 638,06 zł +393,19% 98 638,06 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ubmkqkzp
zdbiecmt
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat