PARTNER SERWISU
lljbqwvv
kichol

kichol

Ostatnie 10 wpisów
ciekawe co w tej spółce siedzi trzeba to przeanalizować jak znajde kilka godzin czasu chociaż o niego teraz ciężko CZAS TO PIENIĄDZ binky

jak tak dalej rynek będzie gniótł spółeczkę a niemołosierny spadek ZŁOTEGO wobec innych walut to mamy możliwość dokupić po 5,2 z palcem w odbycie binky

dokupie sobie w poniedziałek po 4 zł mam nadzieje panowie że mi po tyle sprzedacie binky

wzmożone obroty jak na tą spółke 1.4 mln obrotu to sporo co to może znaczyć ? king

czyli wynika z tego że trzeba trzymać cieszyć się życiem a MCI rośnie sobie swoim tempem hello1

czy ktoś widział to co teraz poszło dlaczego komuś zależało na kupnie po 3,99 thumbright

ja mam od wczoraj od 5,55 binky także świerzak jestem

czy zamkną godzinę 9:00 powyżej 5,8 ?Think

piszcie kto z was jak długo czekał na wybicie MCI > ??????? 3some

tylko czy przebiją 5,8 ? king

spółka niedowartościowana ale czy pójdzie powyżej swojego mini oporu na 5,59 ? thumbright

no troche sobie robie jajca BORYSZEWA to trzeba mieć a nie kupować taki papierhello1

binky dlaczego nikt nie sprzedaje taniej niż 7,3 kurcze chce odkupić może to przez wzrosty na giełdzie king

ja to widzę zakończenie konsolidacji w okolicach 1,4 i tak tam będzie drogo no chyba że nadzwyczajny popyt się pojawi king ale wątpię będzie tak jak na jago spokojnie spadanie aby jakiś trójką sie wymalował a później przebicie ale najpierw jakieś konkretne wsparcie panowie nie na jazda na ju hu

no to skoro tak piszecie to mamy nowy trend spadkowy zasięg 0,5 zł i tam czekamy za lccorpsalute

jak tam magnowicze trzymamy dalej i lecimy na 1,23 :-D

no popyt jest spory więc zakupuje i sobie czekam na boczku binky

ktoś teraz zabrał sporo czyszcząc aż do 1,63 może dziś coś być czasami love4

Gradac pięknie kurs podskoczył ale c/wk powyżej 2 hmm sporo branża chemiczna czarna świeca na dziennym hm a do tego zyski kiepściutkie nie sądzisz że troche spekuła namieszała na atlantisie też mieszają ;P

oj żeby co po niektóre osoby się nie przeliczyły w tym czarnowidzeniu Silenced

sądzę że końcówka może być gorąca nawet bym się nie zdziwił że doszlibyśmy do górnego kanału konsolidacji no marzy się przełamanie oczywiście ale tak siła dziś to by były cuda dopiero :p no wszystko możliwe Anxious

wyszedł górą matko ale poszalejemy teraz mamulko pięknie wave salute

gradac chyba ktoś Ci coś doradził no i źle kupiłeś mamy spadek na 1,48 Boo hoo!

ktoś skubnął ale czy inni pójdą za nim ? Think

patrząc na cene to tak na dwoje babka wróżyła ani spadać nie chce ani nie przebija 3,2 king

chyba zdechnięty kot przejechany przez walec angry3

wszyscy sie zawiedli nie jestem sam 3some

zawiodłem sie Shame on you

ludzie co się stało przychodze do domu patrze w kompa a tam moja spółka ma 10% wzrost od ceny zakupu ktoś może mi to wyjaśnić czy jestem początkującym szczęściarzem

ci dobrzy ludzie mnóstwo pieniędzy stracą niech lepiej nie kupują Shame on you ale z drugiej strony śmiesznie jest mieć taki papier Dancing

to sie tak szybko nie skończy ja nie wymiękam panienki i pozdrawiam przestraszonych co już sprzedalisalute

ja też zainwestowałem dziś w tą spółke no zobaczymy jak długo sie taki dobry trend utrzyma

ciężko maja pod tą góre ale coś tam drobią ciekawe co się stanie jak przebiją na dobre 90 gr

ciekawe co wam sie stanie z tym skotanem chociaż jakby tak przebił to 1.3 to kto wie no nic narazie tak jakby wychodził z trójkąta

Informacje
Stopień: Oswojony
Ostatnia wizyta: 29 września 2010 14:15:02
Liczba wpisów: 39
[0,01% wszystkich postów / 0,01 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,610 sek.

mjzzhqsi
bzxmnanz
mlnpjbyn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
morskmjl
omgfufot
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat