Temat:
DREWEX
ciekawe co w tej spółce siedzi trzeba to przeanalizować jak znajde kilka godzin czasu chociaż o niego teraz ciężko CZAS TO PIENIĄDZ
|
|
Temat:
MCI
jak tak dalej rynek będzie gniótł spółeczkę a niemołosierny spadek ZŁOTEGO wobec innych walut to mamy możliwość dokupić po 5,2 z palcem w odbycie
|
|
Temat:
TRAKCJA
dokupie sobie w poniedziałek po 4 zł mam nadzieje panowie że mi po tyle sprzedacie
|
|
Temat:
TRAKCJA
wzmożone obroty jak na tą spółke 1.4 mln obrotu to sporo co to może znaczyć ?
|
|
Temat:
MCI
czyli wynika z tego że trzeba trzymać cieszyć się życiem a MCI rośnie sobie swoim tempem
|
|
Temat:
TRAKCJA
czy ktoś widział to co teraz poszło dlaczego komuś zależało na kupnie po 3,99
|
|
Temat:
MCI
ja mam od wczoraj od 5,55  także świerzak jestem
|
|
Temat:
MCI
czy zamkną godzinę 9:00 powyżej 5,8 ?
|
|
Temat:
MCI
piszcie kto z was jak długo czekał na wybicie MCI > ???????
|
|
Temat:
MCI
tylko czy przebiją 5,8 ?
|
|
Temat:
MCI
spółka niedowartościowana ale czy pójdzie powyżej swojego mini oporu na 5,59 ?
|
|
no troche sobie robie jajca BORYSZEWA to trzeba mieć a nie kupować taki papier
|
|
 dlaczego nikt nie sprzedaje taniej niż 7,3 kurcze chce odkupić może to przez wzrosty na giełdzie
|
|
Temat:
ERG
ja to widzę zakończenie konsolidacji w okolicach 1,4 i tak tam będzie drogo no chyba że nadzwyczajny popyt się pojawi  ale wątpię będzie tak jak na jago spokojnie spadanie aby jakiś trójką sie wymalował a później przebicie ale najpierw jakieś konkretne wsparcie panowie nie na jazda na ju hu
|
|
Temat:
DEVELIA
no to skoro tak piszecie to mamy nowy trend spadkowy zasięg 0,5 zł i tam czekamy za lccorp
|
|
Temat:
06MAGNA
jak tam magnowicze trzymamy dalej i lecimy na 1,23 :-D
|
|
Temat:
INC
no popyt jest spory więc zakupuje i sobie czekam na boczku
|
|
Temat:
WINVEST
ktoś teraz zabrał sporo czyszcząc aż do 1,63 może dziś coś być czasami
|
|
Temat:
ERG
Gradac pięknie kurs podskoczył ale c/wk powyżej 2 hmm sporo branża chemiczna czarna świeca na dziennym hm a do tego zyski kiepściutkie nie sądzisz że troche spekuła namieszała na atlantisie też mieszają ;P
|
|
Temat:
MCI
oj żeby co po niektóre osoby się nie przeliczyły w tym czarnowidzeniu
|
|
Temat:
BORYSZEW
sądzę że końcówka może być gorąca nawet bym się nie zdziwił że doszlibyśmy do górnego kanału konsolidacji no marzy się przełamanie oczywiście ale tak siła dziś to by były cuda dopiero :p no wszystko możliwe
|
|
Temat:
DEVELIA
wyszedł górą matko ale poszalejemy teraz mamulko pięknie
|
|
Temat:
ERG
gradac chyba ktoś Ci coś doradził no i źle kupiłeś mamy spadek na 1,48
|
|
Temat:
TECHMEX
ktoś skubnął ale czy inni pójdą za nim ?
|
|
Temat:
TECHMEX
patrząc na cene to tak na dwoje babka wróżyła ani spadać nie chce ani nie przebija 3,2
|
|
Temat:
TECHMEX
chyba zdechnięty kot przejechany przez walec
|
|
Temat:
GANT
wszyscy sie zawiedli nie jestem sam
|
|
Temat:
GANT
zawiodłem sie
|
|
Temat:
DEVELIA
ludzie co się stało przychodze do domu patrze w kompa a tam moja spółka ma 10% wzrost od ceny zakupu ktoś może mi to wyjaśnić czy jestem początkującym szczęściarzem
|
|
Temat:
ATLANTIS
ci dobrzy ludzie mnóstwo pieniędzy stracą niech lepiej nie kupują  ale z drugiej strony śmiesznie jest mieć taki papier
|
|
Temat:
ROPCZYCE
to sie tak szybko nie skończy ja nie wymiękam panienki i pozdrawiam przestraszonych co już sprzedali
|
|
Temat:
PRIMETECH
ja też zainwestowałem dziś w tą spółke no zobaczymy jak długo sie taki dobry trend utrzyma
|
|
ciężko maja pod tą góre ale coś tam drobią ciekawe co się stanie jak przebiją na dobre 90 gr
|
|
Temat:
Onesano
ciekawe co wam sie stanie z tym skotanem chociaż jakby tak przebił to 1.3 to kto wie no nic narazie tak jakby wychodził z trójkąta
|
|