Temat:
BYTOM
moj kolega kupil ponad 100 tysi w pakietowach...mowie jak najbardziej powaznie...................
|
Temat:
BYTOM
Sam już nie wiem cholera....wykresy wykresami analizy analizami...a po wczorajszym jak sie okazuje dobrym dla spółki infie nagle kurs zaczął zjezdzac.......
ten akcjonarian jest do dopy...oddaja pod byle implusem...jak sie okazuje pozytywwnym dla spółki....a tu sru zjazd.....
jestem zaladowany po uszy od 1,05 w dół średniej nie liczylem jeszcze....
moj wniosek jest taki....po wczorajszym infie ktore bylo znane od dawna....widzimy jak nerwowy i malo zorientowany mamy akcjonariat......dopoki takie towarzysto tu siedzi mozemy sie wszystkiego spodziewac......widac tylko jak madrzy ustawiaja sie na K i biorą wszystko..a glupi oddaja........porazka ;(
|
Temat:
BYTOM
juz mu odpowiedzialem....
no jak mamy takich inwestorów to ja pierdziu.......ja jednak wierze w rozsadek i zdrowe podejscie reszty
|
Temat:
BYTOM
hmm....wszystkie wzkaźniki są bardzo obircujące......wykresy MACD podobnie...tylko czemu nie rośnie???inne smieciowe spółki walą do góry jak oszalałe...a tu z lekka sie kisi....także na pokładzie..średnia 1,05..i czekam....może być niezle..zwłaszcza ze wyniki niedługo podają...powinno być podciąganie....spółka nie jest zła.....według mnie trochę pominieta przez inwestorów.....
zauważ, że po 0,97 0,96 czekają jak sępy.......:))))a tu nikt nie chce oddać :) to też o czymś świadczy....realne 1,20 najbliższym czasie....a dalej tu już nie prorokuje.....docelowo 2 zł ale to wymagało będzie sporo o wiele lepszych wyników......tu niestety ich jeszcze nie ma..... pozdro...
|