Temat:
TAURONPE
5.03
|
|
Temat:
CNT
wkar napisał(a):Jest jakaś realna szansa, że kurs odbije w drugą stronę? Według mojego skromnego zdania jest szansa i to duża. Ostatnie działania odbieram jako specjalne zaniżanie kursu.Przerwa walnego do 28 grudnia(ostatni dzień rozliczeń podatkowych) może świadczyć również aby wystraszyć akcjonariat i wymusić sprzedaż za bezcen. Tu idzie gra o coś grubszego. Ja trzymam.
|
|
Temat:
CNT
Sam siedzę na EPL od końca sierpnia. Kurs systematycznie zniżkuje. Od wrześnie poszły trzy pakietówki: http://stooq.hu/t/bt/?s=eplSpółka wygląda na solidną o zdrowych fundamentach. Wiele podpisanych w 3 kwartale kontraktów a kurs wciąż się osuwa. Wygląda mi to na specjalne działania pod skup/wezwanie bo ktoś bardzo małymi ilościami ten kurs dołuje. Spółka zrobiła się mało płynna bo te działania skutecznie odstraszają potencjalnych inwestorów. To moje zdanie. Niestety jestem zupełnie zielony. Chętnie poznałbym opinii po stokroć bardziej doświadczonych inwestorów z tego forum.... Pozdrawiam.
|
|
Temat:
CNT
Witam. Jestem tu nowy więc wypada sie przywitać co niniejszym robię. Jako, że zupełny ze mnie nowicjusz mam prośbę do WD lub kogoś innego znającego się na rzeczy o ocenę raportu Energopolu: www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...Z góry serdecznie dziękuję!
|
|