Witam,
kilka dni temu napisałem do netmedii, poniżej to co otrzymałem
"W pierwszej połowie roku skupiliśmy się na kontaktach z funduszami i analitykami (dzięki czemu zainteresowanie funduszy znacznie się zwiększyło, a poza analitykiem DM PKO BP, który oficjalnie "pokrywa" spółkę, jeszcze kilku analityków rekomenduje akcje Netmedia swoim klientom). Wiemy również jak ważni dla spółki są inwestorzy indywidualni i na tym polu również staramy się poprawić - m.in. byliśmy na obu konferencjach dla inwestorów indywidualnych (organizowane przez SII). W mediach faktycznie pojawiamy się nie za często, co jednak wynika z faktu, że ich zainteresowanie nami jest minimalne (choć w drugim półroczu sytuacja się poprawiła). Nie pomaga nam również fakt, że u nas praktycznie nie ma istotnych umów (odpada zatem jeden z powodów chwalenia się...)
Co do zbliżających się wydarzeń medialnych to w środę (1 grudnia), ok. 10:00, prezes Andrzej Wierzba powinien pojawić się w TVN CNBC. W przyszłym tygodniu powinien ukazać się w PB większy artykuł o naszej firmie. I mam nadzieję, że z każdym miesiącem Netmedia coraz częściej będzie pojawiała się w mediach. A co do forum, to oczywiście zaglądam tam (najczęściej na Bankier.pl) i czytam wypowiedzi forumowiczów. Nie zabieram jednak głosu...
Pozdrawiam
dr Dariusz Niedziółka
Dyrektor Relacji Inwestorskich i PR
Netmedia SA
|
Temat:
ATONHT
 kliknij, aby powiększyćRSI dał sygnał kupna, ULT cały czas rośnie, kurs oscyluje ok 50 % fibo - te wszystkie sygnały wskazują na wzrosty. jednak to co wskazuje na spadek do domykanie luki czyli coś ok 3.30 -3.40, poniedziałkowa sesja powinna więcej wyjaśnić
|
Temat:
MWTRADE
mi tak wychodzi spadek do ok. 16,12 tam jest 50% fibo a kolejnym oporem to psychologiczne 16 zeta. pozdrawiam cierpliwych, nie słuchajcie tych oszołomów że będą silne spadki, niema do tego podstaw,
pozdro dla addisona,
diter
|
macie linka do notowań we francji?
|
Temat:
MIRBUD
i fibo 61.8% ostatniego wzniesienia
|