Mówi aktualnie tyle, że kosztuje 39 groszy i prezes nie szanuje akcjonariuszy, miał być skup, informacje o podpisaniu umowy do połowy lutego i cała reszta oszczerstw.
|
|
Znów niekompetencja prezesa daje się we znaki, w CNBC twierdził, że 4Q jest dobry, nie wiem co dobrego w stracie 3 mln przy takich przychodach, poza tym widać, że nie może wydostać spółki ze śmieciowych, groszowych poziomów, a i Pani Katarzyna nawet milczy, bo co ma powiedzieć? Po raz kolejny wkleić raport i obiecać stabilny wzrost?
|
|
I jednak emisja, a więc Pani Katarzyno, po raz kolejny całkowity brak szacunku do akcjonariuszy, rozwodnienie kapitału trwa, a spółka PR'owo cierpi :) Tak nie zbudujecie silnej pozycji, pozdrawiam.
|
|
Wyniki może i owszem, ale akcjonariuszy liczby nie bawią, chcą akcje powyżej śmiesznych, groszowych, ciągle spadających sumek. Pisanie nawet tutaj na forum nie pomoże, na bankierze nie pomogło i tutaj również, firma o tak złym PR nie jest w stanie budować silnej pozycji na rynku! Albo zaczniecie dbać o akcjonariat albo zobaczycie sukces tak jak my widzimy wzrost naszych akcji, pozdrawiam i proszę o poważniejsze pisanie następnym razem Pani Kasiu :)
|
|
Tutaj żadne analizy i interpretacje nie mają prawa bytu, a dopóki Prezes nie zacznie się przejmować spółką tak jak obiecywał i tak jak tego oczekujemy to będziemy szorować po dnie.
|
|
No tak się akcjonariuszy nie traktuje :) i sytuacja spółki (dobry nastrój-bo pokaźny zysk za rok 2011 będzie na pewno i projekt euro) nie idzie w parze z zadowoleniem akcjonariatu (niespełnione obietnice i ciągle spadający kurs), dobrze na PR spółki to nie wpływa, a tym bardziej na pozyskiwanie akcjonariuszy i budowanie razem z nimi silnej pozycji na rynku, pozdrawiam.
|
|
Temat:
CIGAMES
Już wiesz, że wycofałeś się niesłusznie.
|
|
Temat:
CIGAMES
Jestem w, i nie wiem co do końca myśleć, także pytam na forum :).
|
|
Temat:
CIGAMES
No i co dalej?
|
|
Temat:
CIGAMES
Hmm, takie małe potwierdzenie, że osoby, które myślały o upadku spółki były w błędzie póki co, a gra pod to info moim zdaniem zacznie się dopiero jutro. A jakie są Wasze opinie?
|
|
Temat:
CIGAMES
Nawet bardzo życzeniowo :), prawdopodobnie największe znaczenie będzie miał raport, który ukaże się w marcu, wtedy będziemy wiedzieć na czym ta spółka stoi.
|
|
Temat:
CIGAMES
Coś ta hossa nie chce do nas przyjść...
|
|
Temat:
CIGAMES
pop napisał(a):Kulek napisał(a):pop napisał(a):Kulek napisał(a):Zindo napisał(a):Może warto by było brać w okolicy 2.51 jako drugie dno choć trend nie jest zachęcający. Osobiście twierdzę, że do 2.51 nie zejdzie, obstawiam od jutra/środy zmianę trendu. Pisz bardziej konkretnie-jak piszesz,że kurs nie zejdzie,to napisz dlaczego.Inaczej nikogo nie zainteresuje zdanie-co myślisz na dany temat,to nie to forum,tu podawaj albo konkretne informacje o spółce,albo opinie,ale TYLKO Z UZASADNIENIEM...-Ok? Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Wyraziłem swój pogląd, a o konkretnych informacjach możesz się dowiedzieć ze strony CIA. Widzę,że jednak nic nie zrozumiałeś,a szkoda,bo przecież jasno napisałem i przekaz nie powinien być specjalnie trudny... No ale w takim razie pisz co chcesz,tylko,że kompletnie nikogo to nie interesuje co myślisz,jest to zwykłe i bezsensowne naganianie,które nie jest na tym forum mile widziane... A tak na marginesie,to wiele informacji podawanych na StockWatch nie znajdziesz na oficjalnych stronach spółek,więc tu jesteś w błędzie,no ale po ilości postów widzę,że jesteś nowy,więc skąd możesz wiedzieć... KONKRETNE informacje znajdziesz tylko na stronie CIA, po Twojej ilości postów widzę, że pchasz się wszędzie, abyś gdziekolwiek został zauważony.
|
|
Temat:
CIGAMES
pop napisał(a):Kulek napisał(a):Zindo napisał(a):Może warto by było brać w okolicy 2.51 jako drugie dno choć trend nie jest zachęcający. Osobiście twierdzę, że do 2.51 nie zejdzie, obstawiam od jutra/środy zmianę trendu. Pisz bardziej konkretnie-jak piszesz,że kurs nie zejdzie,to napisz dlaczego.Inaczej nikogo nie zainteresuje zdanie-co myślisz na dany temat,to nie to forum,tu podawaj albo konkretne informacje o spółce,albo opinie,ale TYLKO Z UZASADNIENIEM...-Ok? Forum dyskusyjne to przeniesiona do struktury stron WWW forma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej. Wyraziłem swój pogląd, a o konkretnych informacjach możesz się dowiedzieć ze strony CIA.
|
|
Temat:
CIGAMES
Zindo napisał(a):Może warto by było brać w okolicy 2.51 jako drugie dno choć trend nie jest zachęcający. Osobiście twierdzę, że do 2.51 nie zejdzie, obstawiam od jutra/środy zmianę trendu.
|
|
Temat:
CIGAMES
Niebardzo rozumiem o co Ci chodzi, mógłbyś jaśniej?
|
|
Temat:
CIGAMES
Fakt, że ciekawa, ale mam wrażenie, że raport za 4 kwartał może nam popsuć sytuację.
|
|
Temat:
CIGAMES
CITYINTER RB 68/2009 CITY INTERACTIVE S.A. będzie wydawać gry na konsolę Xbox 360 2009-12-14 17:28 Zarząd CITY INTERACTIVE S.A. informuje, że w dniu 14 grudnia 2009 roku otrzymał podpisaną przez drugą stronę umowę licencyjną, zawartą z Microsoft na produkcję i wydawanie gier na konsolę Xbox 360® (Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft®). Zarząd CITY INTERACTIVE S.A. szacuje, że przychody z tytułu sprzedaży gier na jej podstawie mogą osiągnąć wartość przekraczającą poziom 10% wartości kapitałów własnych Spółki.
Zdaniem Zarządu Emitenta umowa ta ma strategiczny charakter. Konsola Xbox 360 jest jedną z najbardziej popularnych platform gier video na świecie. W przyszłym roku CITY INTERACTIVE S.A. planuje wprowadzić do sprzedaży 3 gry przeznaczone na ten format.
Xbox, Xbox 360, and Xbox LIVE są znakami towarowymi grupy Microsoft.
|
|
Temat:
CIGAMES
I co Wy na to? Wypowiedzi obiecujące... ale chyba nic poza tym, oddział w Wielkiej Brytanii poległ.
|
|
Temat:
CIGAMES
I teraz jak na moje oko naprawdę warto wejść.
|
|