Temat:
SERENITY
Spółka według mnie ma perspektywy-rozwoju, ale dlaczego do tej pory nie wiadomo kto jest tym inwestorem i czemu od dłuższego czasu tak naprawdę nic się nie dzieje.
|
|
Macie racje. Nie ma co gdybać po ile bedzie za jakiś czas. Ale po tym jak zachował się zarząd trudno będzie im uwierzyć w kolejne infa.
|
|
A co sądzicie w kwestii ceny za akcje na koniec roku 2010?
|
|
Cena na grudzień 2010r to 2zł - 2.50zł czy może bardziej 3zł - 5zł ? ? ?
Jeśli do końca roku zbliżymy się do 4-5 złotych za akcję uznam że jednak lepiej było z "Głupim Znaleźć" jeśli jednak na koniec roku będziemy się kisić na 2-2.50 złotych za akcję będzie oczywiste że lepiej było z "Mądrym Zgubić" . Co sądzicie w kwestii ceny za akcje na koniec roku 2010?
|
|
To że Jakubas sprzedał to jest jasne. Ale nie do końca uczciwe było całe postepowanie zarzadu wobec małych inwestorów których "zagnali na kupowanie powyżej 3 złotych" po to aby potem kurs uwalić na 2.5 złotych. A co może teraz myśleć zwykły - domowy inwestorek?
|
|
Zaczynam się zastanawiać - obserwując i czytając - na temat poczynań "Szeryfów" Optimusa czy swym postępowaniem nie zamieniają lub zamienili spółki w kolejnego "Giełdowego Śmiecia" - muszę pomyśleć czy wyjść z tej spółki czy dalej babrać się w tym "gównie".
|
|
Jak uwazacie długo to jeszcze potrwa. Na Bankierze juz zaczynają wypisywać bzdury pt. upadłość. Co o tym myslićie?
|
|
Temat:
IZOLACJA
Mam nadzieję, że w końcu coś szarpnie do góry. Strasznie długo trwa ten marazm.
|
|
Temat:
Onesano
Czy Skotan dojdzie do 3 zł na koniec lutego czy mam się już wieszać?
|
|
Witam. Co sie dzieje z 05vict a teraz z Rubiconem?
|
|