PARTNER SERWISU
fexkgsuo
pracownik

pracownik

Ostatnie 10 wpisów

Nie wiem czy kogoś to zainteresuje, ale kilkakrotnie na innych forach spotykałem się z pytaniem jak wygląda siedziba Oponeo otóż poniżej podaję adres (zawsze warto zobaczyć na co poszły pieniądze z emisji) strony na której dostępne są jej zdjęcia

www.opony.com/ofirmie/ofirmie....

Pozdrawiam

pop napisał(a):
Postaram się odpowiedzieć na pytanie postawione w dugim wątku o Oponeo w sprawie opcji.
O posiadanie opcji mozna zapytać Oponeo mailem na adres podany wczesniej na tym forum.
Ja zapytałem się o to Spółki kilkanaście dni temu i otrzymałem odpowiedź nastepujacej treści (cytat dosłowny):
"Musielibyśmy przekazać taką negatywną informację do wiadomości publicznej gdyby Spółka poniosła straty, w naszym przypadku nie ma takich obaw."

P.S.Skoro forumowicz z drugiego wątku o Oponeo podpisał się jako"pracownik",to chyba powinien byc najlepiej poinformowany...d'oh!
W przyszłym tygodniu mają byc w mediach "uspokajające wywiady" z Prezesem Topolewskim.
Dowiedziałem się również,że "prognoza nie jest zagrożona".

Witam wszystkich,

Na wstępie wielki dzięki dla WatchDoga za powitanie oraz poinformowanie co jak.

Pop dzięki za odpowiedz bo się trochę martwiłem o sytuację Oponeo szczególnie po ostatnich doniesieniach o kłopotach Odlewni Polskich.

Ps. "Pracownik" to po prostu nick więc od razu uprzedzam, że żadnymi zakulisowym informacjami nie dysponuję, niestety :) Swoją drogą chyba go będę musiał zmienić żeby uniknąć nieporozumień.

Pozdrawiam

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 20 czerwca 2009 18:02:23
Liczba wpisów: 2
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,186 sek.

iarqrjpx
jvngeltl
rapfqamp
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
dueoikrd
evqfjywz
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat