PARTNER SERWISU
tbuhveha
lordsith

lordsith

Ostatnie 10 wpisów
W_W na zamieszczonym wyżej obrazku ner tak sobie kreski pociągnąłem. Nie wróciło do kanału, jest ponad. Ale wróci blah5
Teraz pojechałem sobie tak:
- dolne ograniczenie po dolnych knotach: 26.02, 22.03, 08.04
- górne ograniczenie po górnych knotach: 02.02, 21.04

(chyba prawie dobrze)

WALDI1988 napisał(a):
Nie panikował bym z tymi wsparciami az tak .. mysle ze jutro juz na otwarciu spokojnie bedzie 17 zl , a czy sie utrzyma pod koniec sesji to sie okaze .. ja tam spokojnie czekam do realnych 20 zl .

Wariant tak optymistyczny że aż nierealny w najbliższym czasie.
A wsparcie o którym piszę to nie żadna panika - po prostu trzeba liczyć się ze spadkami i testowaniem pewnych poziomów i tyle.

kliknij, aby powiększyć

Wróciło do kanału i moim zdaniem będzie tak:
jeśli nie wytrzyma 16,65 to zjedzie się nieco niżej w rejon oznaczony strzałkami.
Jeśli padną strzałki to testujemy 15,00-15,15,50.

Podjąłem wczoraj decyzje o kupnie na podstawie kresek i analizy jaką znalazłem w necie.
I wydaje mi się, że nie pożałuję. Oto ten obrazek:

kliknij, aby powiększyć

I fragment z tego co gość napisał w analizie:
Cytat:
Warto zauważyć, że kurs zbliżył się mocno do średniej 200-dniowej (zielona przerywana). Jeśli średnia ta zostanie pokonana, kursy wyjdzie z kanału górą i bardzo realny stanie się atak na opór 22,00-22,10 (niebieska linia).

gieldownia.blogspot.com/2010/0...

Gracze chyba zaczynają wierzyć w SGN. Wizerunek firmy się poprawia. Kardach odszedł, a nie da się ukryć, że był on bardzo źle oceniany jako prezes. Sygnity dostaje coraz to nowe zlecenia, startuje w przetargach i to na wet z sukcesami. Raport za I kwartał może nie być rewelacją, ale pewnie powieje optymizmem i widać będzie że spółka wychodzi na prostą.
Moim zdaniem są podstawy do wzrostów, ale dynamika tych wzrostów w ostatnim tygodniu trochę zastanawia, czy jest to tylko jakieś sztuczne pompowanie czy rzeczywiście coś się mocno ruszyło.

mkk napisał(a):
Ja tak trochę nie w temacie ;) Dzisiaj odbędzie się konferencja Kulczyk Oil Ventures nt. oferty publicznej. Już widzę oczami wyobraźni to co będzie się działo za niedługi czas... Oj dużo, dużo... Drugi Petrol na giełdzie.

I tu się z Tobą nie zgodzę.
W odróżnieniu od Petrola KOV:
1) wydobywa ropę
2) ocenia opłacalność eksploatacji na skalę przemysłową jeszcze innego złoża/złóż
3) szuka nowych złóż

Petrol jak na razie tylko szuka.

Jeśli już wspomnieliście Panowie o technice - RGR-em mi to zalatuje. Czyż nie? A jeśli skończy się kreślić (dzisiejsze wybicie może być prawym ramieniem) i dodatkowo RGR się zacznie "sprawdzać" to będzie niezła buba - teoretyczny zakres spadków to lekka masakra.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 19 maja 2010 09:41:51
Liczba wpisów: 10
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,278 sek.

vzgejblz
ojbflzzq
oqghzvag
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 379,35 zł +381,90% 96 379,35 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
ainiobny
aqosfjlr
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat