PARTNER SERWISU
tdvibhgu
atman

atman

Ostatnie 10 wpisów
Myślę, że to najbardziej prawdopodobne. Bo mogli poczekać jeszcze z pół roku i sprzedać drożej śmiało w okolicy 2,10.

Nie siej paniki. Prezes akcje musiał sprzedać... A akcje poza rynkiem poszły po 0,50. To chyba coś mówi o aktualnej wycenie spółki.

Witam,

zainteresowałem się trochę opcjami. Czytam, analizuje - nie dokonałem jeszcze pierwszej transakcji bo mam jeszcze wiele wątpliwości odnośnie tych instrumentów...

Dlaczego od Opcji o krótkiej pozycji naliczany jest depozyt zabezpieczający a od długiej już nie?

Z tego co ja zrozumiałem ponoszę ryzyko tylko do wysokości zapłaconej ceny za opcje?

Kto jest w końcu wystawca opcji bo tego też nie mogę pojąć, czy ja mogę nim być?

Orientujecie się kiedy zaczną być notowane pp?

Zadam jedno pytanie dlaczego ta spółka nie rośnie. Bo nawet jeślj coś nakombinowali w sprawozdaniu to raczej straty nie mają? Tylko zysk. Potencjał wzrostów jest ogromny a spółka stoi. Dlaczego tak jest???

Jaka cena będzie jutro? Jak myślicie?

Uważam, że każda spółka posiada swoje wady i zalety. Nie zgadzam się do końca z analizą watchdoga ponieważ sięgał on w niej głownie po te pesymistyczne argumenty. Nie wspomniał choćby o tym, że zyski mogły być niższe ze względu na ciągłe inwestycje firmy np. rozwój portali za granicą. Bardzo szanuje WatchDoga ponieważ widać, że jest człowiekiem o szerokiej wiedzy na temat finansów. Ale myślę, że w tej analizie oceniał bardziej subiektywnie tą spółkę widać po prostu, że nie należy ona do jego ulubionych. Za mało było w analizie ocen tej spółki od każdej strony przeważały jednak informacje negatywne.

Chodzi mi o II kwartał??? Dlaczego nie będą publikować raportów za II kwartał???

www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...

Dlaczego nie chcą publikować raportu za III kwartał czy to o czymś świadczy?
Analizowałem poprzednie wypowiedzi zakładaliście, że to włąśnie III Kwartał może być lepszy od II. To znaczy, że spółka ma coś do ukrycia?

Co sądzicie o wynikach z I i II kwartału będą zadawalające??? Czy dostaną trochę po kieszeni przez kurs euro???

Ta spółka już odo dawna zasługuje na wzrosty ja czekam cały czas na 10 - 15 zł może nie w tym miesiącu ale liczę, że do wakacji się doczekam. Spółka została strasznie przeceniona podejrzewam, że też nie bez powodu, ktoś chciał się nachapać papieru po niskiej cenie.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 17 maja 2012 16:23:21
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,323 sek.

kquekkzu
mwatthfc
eblceumq
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 138,84 zł +380,69% 96 138,84 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
kzdmywml
axzhnivy
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat