Myślę, że to najbardziej prawdopodobne. Bo mogli poczekać jeszcze z pół roku i sprzedać drożej śmiało w okolicy 2,10.
|
|
Nie siej paniki. Prezes akcje musiał sprzedać... A akcje poza rynkiem poszły po 0,50. To chyba coś mówi o aktualnej wycenie spółki.
|
|
Witam,
zainteresowałem się trochę opcjami. Czytam, analizuje - nie dokonałem jeszcze pierwszej transakcji bo mam jeszcze wiele wątpliwości odnośnie tych instrumentów...
Dlaczego od Opcji o krótkiej pozycji naliczany jest depozyt zabezpieczający a od długiej już nie?
Z tego co ja zrozumiałem ponoszę ryzyko tylko do wysokości zapłaconej ceny za opcje?
Kto jest w końcu wystawca opcji bo tego też nie mogę pojąć, czy ja mogę nim być?
|
|
Temat:
BORYSZEW
Orientujecie się kiedy zaczną być notowane pp?
|
|
Temat:
GANT
Zadam jedno pytanie dlaczego ta spółka nie rośnie. Bo nawet jeślj coś nakombinowali w sprawozdaniu to raczej straty nie mają? Tylko zysk. Potencjał wzrostów jest ogromny a spółka stoi. Dlaczego tak jest???
|
|
Jaka cena będzie jutro? Jak myślicie?
|
|
Uważam, że każda spółka posiada swoje wady i zalety. Nie zgadzam się do końca z analizą watchdoga ponieważ sięgał on w niej głownie po te pesymistyczne argumenty. Nie wspomniał choćby o tym, że zyski mogły być niższe ze względu na ciągłe inwestycje firmy np. rozwój portali za granicą. Bardzo szanuje WatchDoga ponieważ widać, że jest człowiekiem o szerokiej wiedzy na temat finansów. Ale myślę, że w tej analizie oceniał bardziej subiektywnie tą spółkę widać po prostu, że nie należy ona do jego ulubionych. Za mało było w analizie ocen tej spółki od każdej strony przeważały jednak informacje negatywne.
|
|
Chodzi mi o II kwartał??? Dlaczego nie będą publikować raportów za II kwartał???
|
|
www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...Dlaczego nie chcą publikować raportu za III kwartał czy to o czymś świadczy? Analizowałem poprzednie wypowiedzi zakładaliście, że to włąśnie III Kwartał może być lepszy od II. To znaczy, że spółka ma coś do ukrycia?
|
|
Co sądzicie o wynikach z I i II kwartału będą zadawalające??? Czy dostaną trochę po kieszeni przez kurs euro???
|
|
Ta spółka już odo dawna zasługuje na wzrosty ja czekam cały czas na 10 - 15 zł może nie w tym miesiącu ale liczę, że do wakacji się doczekam. Spółka została strasznie przeceniona podejrzewam, że też nie bez powodu, ktoś chciał się nachapać papieru po niskiej cenie.
|
|