Temat:
CASHFLOW
szooler napisał(a):W perspektywie długoterminowej warto,nawet przy obecnym kursie.Trend jak byk.Tylko może nie jak rośnie tak jak dziś. Pamiętajcie,że na takich spółkach jak CFL jest duża zmienność,a więc łatwo się wyleszczyć ciasnym stopem.Także nie,nic z tych rzeczy.Lepszy mniejszy pakiet na dłużej,niż duży pakiet pożarty na raz przez "czyszczących stopy". Trend ładny, ale trochę za szybko rośnie - niebawem będzie pewnie korekta kursu i może wtedy warto coś kupić.
|
|
Temat:
POLREST
Fakt, jakieś cuda się dzieją z tą spółką, póki co balon się pompuje... Jestem bardzo ciekawy co się wydarzy w perspektywie kilku następnych sesji. Osobiście, gdybym siedział na tej spółce to wykorzystałbym teraz okazję i ewakuowałbym się jak najszybciej...
|
|
Temat:
SWARZEDZ
Hmm, to zdecydowanie spółka-śmieć... Ja bym chyba wolał pójść to przepić, a jeśli już zainwestować to w jakieś HYIPy gdzie trzeba się liczyć z potencjalną błyskawiczną stratą kapitału.
|
|
Temat:
TAURONPE
Cóż... Po kursie ewidentnie widać długofalowy trend wzrostowy, spółka ma dobre perspektywy na zysk dla inwestorów w niedługiej przyszłości... Wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią, że realizacja tego skromnego zysku (ledwo 9 gr na akcji minus prowizja) jest w tej chwili totalnie bez sensu, no chyba że ktoś z innych względów potrzebuje spieniężyć te akcje i odzyskać gotówkę. W dodatku, drobni inwestorzy sami sobie podcinają skrzydła rzucając się do sprzedaży akcji, gdy tylko kurs wybije się nieco w górę. Mnie też to dziwi.
|
|