Temat:
KGHM
Co się przed chwilą stało z kursem??
|
|
Temat:
TAURONPE
No... jeszcze troszkę w dół. Odkupić po 6.30 co sprzedane po 6.70 i z powrotem w górę ;) Na moje niewprawne oko, to po transakcjach wygląda na to, że pakieto 934 się nowicjuszom prawie skończyły w końcu
Wszystkim tauronowiczom powodzenia życzę :)
|
|
Temat:
CIGAMES
krzysztoj napisał(a):Panowie akcjonariusze ,
To co zrobił pan Tymiński prezes CITYINTERACTIVE SA sprzedając tak znaczny pakiet akcji świadczy o braku dojrzałości tego pana do bycia odpowiedzialnym prezesem tej spółki giełdowej. .... pieczyć swojej przyszłości ?
a może znajdą się tacy , którzy spowodują zwołanie nadzwyczajnego Walnego Zgromadzenia Wspólników w związku z totalnym brakiem zaufania do prezesa spółki ?
bla bla bla. Rozumiem, że pan Krzysztof wszedł w akcje przy kursie powyżej 30 na duże pieniądze nie biorąc pod uwagę, że pare miesięcy wzrostów w takim tempie musi zakończyć się korektą? Bo jakbyś, Panie Krzysztofie, siedział w tym papierze od kursu ok 6 PLN, to pewnie teraz takich gorzkich żalów byś Pan nie wypisywał? Jednym słowem bzdurne zarzuty do prezesa formuujesz Pan, bo prezes zarobił na akcjach spółki, której jest głównym właścicielem nie dając Panu zarobić na czystej spekulacji? :) Miał, sprzedał, jego święte zbójeckie prawo. Pan też możesz swoje papiery kupować i sprzedawać kiedy się Panu zamarzy.
|
|
Temat:
CIGAMES
mrk napisał(a):wciesiel napisał(a):ja tam zielony leszczyk jestem :). Jak jest z przepisami? Taka informacja dzisiaj oznacza, ze transakcja tez miala miejsce dzisiaj? Czy moze byc na przyklad wczorajsza? przeczytaj, to co najważniejsze jest w środku my bad ;)
|
|
Temat:
CIGAMES
ja tam zielony leszczyk jestem :). Jak jest z przepisami? Taka informacja dzisiaj oznacza, ze transakcja tez miala miejsce dzisiaj? Czy moze byc na przyklad wczorajsza?
|
|
Temat:
CIGAMES
Ale tąpnęło na finishu :)
|
|