a można obstawic kilka wynikó ?:)
to tak: 1:0 lub 2:0 lub 2:1 dla Polski lub 0:1 lub 0:2 lub 1:2 dla Czechów ewentualnie remis 0:0 lub 1:1
lub powiem jak nasi analitycy i prezenterzy pogody: Zachmurzenie duże z WIEKSZYMI przejaśnieniami, i spodziewane spadki jednak możliwe odbicie ;)
|
|
1:0 dla Polski
|
|
witam,
oj ale dziś buuuja. Poprawcie mnie, bo się uczę dopiero. Co się dzieję przecież ten raport wg. mnie wygląda dobrze. Czy coś przeoczyłem?
pozdrawiam Kuba
|
|
no właśnie , są jakieś info potwierdzające zwyżkę? Czy tak po prostu ?:) ja właśnie przy 7,5 wyskoczyłem i planuję wejść z powrotem ok 7 7,1 tylko nie wiem czy pociąg nie odjedzie beze mnie ??:)
pozdrawiam Kuba
|
|
witam,
co się dzieje? dlaczego zawiesili notowania? jak spadał 20 to leciał bez przeszkód a teraz jak ma rosnąć 6 zblokowali.
Czy raport sie juz pojawił gdzieś bo na stronie jeszcze nie ma:/
|
|
witam,
a nikogo nie zastanowiło dlaczego ABData wychodzi z Optimusa na kilka dni przed ogłoszeniem raportu? Jak to pisał ktoś wyżej GRUBE ryby pewnie juz znają jego treść i może to jest przyczyna wysypania akcji na rynek?
|
|
Temat:
WASKO
hmm pop nie mam pojecia dlaczego??!! Własnie zastanawiam sie co sie dzieje... dlaczego kurs WASKO tak szybuje w dół?!! co sie dizeje??
|
|
Temat:
SZAR
witam!! tak czytam co piszecie i zastanawiam sie czy i gdzie popełniłem błąd, spółka 25 ma opublikować raport kwartalny, 11 pojawiła się informacja o zakupie wiekszego pakietu przez osobo z dostępem do info, potem pojawiły sie jakies takies dziwne ruchy w góre, niestety naleze do tej grupy szczesliwców co weszli po 0,50gr i teraz zastanawiam sie czy źle odczytałem te sygnały pojawiające sie od 11.X czy po prostu spóźniłem sie z zakupem :( i teraz tylko czekać i  ??
|
|
Temat:
WASKO
Na poczatku witam na foum o moj perwszy post :) Pisze z zapytaniem bo jakos dopadaja mnie weekendowe rozterki :/ Wszedłem w ten papier zaraz po odblokowaniu przy kursie 3,75  i teraz widząc korektę o 20% to tylko  i tak zastanawiam się co dalej. bo skoro firma wygrywa przetargi przynosi zyski to w dłuższej perspektywie nawet 6m-cy moze przynieśc zysk i to chyba niezły. tylko jak nie bedą sobie radzić z realizacja wygranych projektów to kurs wróci do 1,75 i tak zastanawiam co dalej. Jak wg Was to wygląda zakup po 3,75 był ogromnym błędem czy tylko potknięciem i zamrożeniem pieniędzy na dłuższy okres zeby odzyskać je z zyskiem? pozdrawiam TechnoOn
|
|