PARTNER SERWISU
etcbwenh
rzaba001

rzaba001

Ostatnie 10 wpisów
Może statica? oni chyba mają coś na telefony....

Słaby wynik to nie był - zgodny z oczekiwaniami... Jesteśmy znowu niedaleko 355 PLNów, przy ostatnich spadkach kurs zatrzymał się właśnie tam, jak spadki na świecie będą trwały polecimy niżej i pewnie ciężko będzie wrócić, a może utworzy się podwójne dno i spadki na świecie się skończą:) się zobaczy:) AAA i jeszcze jedno co do Eureko - wiadomość o sprzedaż pakietu jakoś kursem nie zachwiało... a nawet kurs rósł więc w tym problemu już nie widzę:)

I tu masz rację CFA pokazuje i uświadamia problemy, DI i makler to tłuczenie na blachę książek i zawiłości prawnych, i tylko część materiału daje "coś do myślenia".

No to klawo thumbright Niestety na 11BIT się nie załapałem bo za późno odkryłem tą/tę spółkę, ale może uda się wejść w przyszłym tygodniu. A co do Orła jakaś zmiana strategii nastąpiła?, bo warunków spółek,w które inwestujesz chyba nie spełnia...:) Kibicuję Twojemu portfelowi i życzę żeby się wspinał jak najwyżej,a z drugiej strony liczę na korektę na 11BIT... :) Jestem rozdarty wewnętrznie jak tytułowy Wolter chciałoby się rzec rabbit

No właśnie słyszałem, że licencje na MPW i DI mają nie być zniesione, ale to jest tak jak z emeryturami dla policjantów - w zeszłym roku zakładano, że będą pracować 25 lat a teraz już ze do 65 roku życia - więc jednym słowem - wszystko zdarzyć się może... CFA na pewno bardziej przyszłościowy, bo nie zniknie tylko dlatego, że ktoś miał sen...:) Szkoda, że są warunki dotyczące stażu pracy - bo akurat w zawodzie nie pracuję, a chętnie bym się pouczył - ciekawe sposób na ogromne pogłębienie i usystematyzowanie wiedzy i satysfakcja jaka hoho thumbright

Hmm chyba poniedziałkowa sesja przyniesie jakieś rozstrzygnięcie. Jesteśmy na dość silnym wsparciu, RSI mówi, że będzie odbicie - utworzyłaby się wówczas formacja podwójnego dna... chociaż to piątkowe wywalanie nie wyglądało zbyt optymistycznie. USA zamknęły się na minusie więc my też polecimy pewnie, a przynajmniej WIG20... Przegapiłem niestety okazję wywalenia papiera powyżej 415 ze względu na przyczyny techniczne:) a na te poziomy będę musiał pewnie jeszcze sporo poczekać niestety.
Jestem nieszczęśliwy i obrazek nie chce mi się wkleić:)

rzaba001 - AST 5 MCI 5

A co do argumentów - na AST czekamy na wyniki i kurs pewnie też poczeka... mam nadzieję, że będą pozytywne i że ceny cukru nie spadną na łeb na szyję w czasie tego miesiąca:), a MCI - jak przedmówca.

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 6 lutego 2011 22:41:03
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,192 sek.

ftlglyuj
wlyekfmx
moiypxuc
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
aebzgzsl
nlzbnfxn
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat