Temat:
CIGAMES
na zakup to chyba jeszcze za wcześnie. spółka była napompowana - choć pompowanie miało swoje podstawy w przyszłości. niestety 3 miesiące robią różnicę. przychody z snipera 2 na pewno w przyszłym roku. choć ja obstawiam że termin premiery snipera 2 jeszcze się przesunie co nie zmienia sytuacji. stawiam na to że sniper 2 będzie hitem i zarobią bardzo dużo ale to dopiero w przyszłym roku. w tym trzeba ustalic za jaką cenę wchodzić bo końca spadków nie widać. Ja chciałbym ponownie wejść w spółkę ale nie przy takiej panice - wg mnie nie do końca uzasadnionej. spółka przyszłościowa tylko kiedy wejść. 20 zeta to będzie czysta okazja 26-27 hmmm. dla ludzi o mocnych nerwach i zasobnych portfelach. Ma ktoś pomysły na jakich poziomach wchodzić i ewentualnie uśredniać w przypadku dalszych spadków? I zależy ile ten nóż jest warty
|
Temat:
CIGAMES
Jeżeli SGW 2 ma być 31.12.2011r. to muszą zrewidować plan/prognozy dotyczące wyniku więc rynek jeszcze minimum raz dostanie negatywny sygnał. Nie jest dobrze. Ja liczę na to że kurs zdołuje do 26 zł. Premiera SGW 2 wcale bym się nie zdziwił gdyby się jeszcze przesunęła. Spółka na pewno ciekawa i da się zarobić ale trochę czas oczekiwania się wydłuży:)
Daje zlecenie kupna na 26 zł więc jakbyście mogli:)
|
Temat:
CIGAMES
Lepiej niech zrobią powoli ale dobrze. Combat Wings to zwykła szczelanka bez jakiegoś specjalnego realizmu, choć to może być akurat zaleta bo na pewno przyniesie wiele zabawy a to chyba najważniejsze. Pamiętam Wacky Wheels tyle co sie uśmiałem to chyba przy żadnej innej grze. A przy okazji przypomniało mi sie spy vs spy:)
Co do CIA to przydałaby się jakaś analiza techniczna jak ktoś może to bardzo bym prosił. Tak czy siak okazja do zakupów jest.
Jakbym nie miał akcji to bym czekał na konkretne odbicie. Na razie kurs dołuje i końca nie widać. A że mam akcje to sobie będę czekał bo prędzej czy później wróci do łask inwestorów.
|