Temat:
MIDAS
W XTB podobnie. Cena 0.02 PLN
|
|
Temat:
MIDAS
ponieważ zwolniło mi się nieco środków, zastanawiam się nad zakupieniem części tych nieobjętych akcji. Mam pytanie, jak to w praktyce będzie wyglądało? zapisuje się na akcje nowej emisji bez PP,czy coś w tym stylu? i czy na rachunku maklerskim muszę mieć żywą gotówkę, czy wystarczy mieć po prostu dostępne środki?
|
|
Temat:
MIDAS
|
|
Temat:
MIDAS
Są dostępne treści uchwał. Nowa emisja została zatwierdzona. Dzień ustalenia prawa poboru to 28 marca. www.gpwinfostrefa.pl/palio/htm...o widzę, że przegapiłem wasze wpisy
|
|
Temat:
MIDAS
Jakoś nie przemawia to do mnie. Już na otwarciu kurs był sporo wyższy. Dodatkowo z tego co widziałem, info pojawiło się dopiero po 16. Jak dla mnie to szukanie wyjaśnienia na siłę, a wyjścia są dwa: 1. ktoś przestał sypać i popyt wziął górę lub 2. ludzie doszli do wniosku, że przecena jest spora i teraz pojawia się odbicie wywołane wcześniejszymi dobrymi informacjami. tak czy owak, dla nas dobrze
|
|
Temat:
ABMSOLID
Witam! czy ktoś pokusi się o racjonalne wytłumaczenie ostatnich spadków? nie ma żadnego negatywnego info, a kurs jak leciał tak leci... i to pomimo pozytywnych perspektyw budownictwa.
|
|