Temat:
HAWE
Jeśli chodzi o dywergencję to jest książkowa na CCI 14 na wykresie dziennym.
|
|
Temat:
MIDAS
gsmonline.pl/portal/news/news....Cytat:NFI MIDAS, czyli Aero2, Mobyland i CenterNet, zdradził dziś wybrane dane dotyczące sieci komórkowej HSPA+ i LTE, którą buduje i zarządza. MIDAS podał, że miesięczne zużycie danych bardzo szybko rośnie i obecnie osiąga już 800 tys. GB. Na sieć składa się 1300 stacji bazowych, a do końca roku ma ich być 2 tys. Obecnie zasięg technologii HSPA+ to 83.1% populacji, a zasięg LTE to 29.1% populacji. Już w tym roku zasięg ma zwiększyć się do odpowiednio 90.3% oraz 48.1%.  kliknij, aby powiększyć
|
|
Temat:
ADVADIS
GRAF78 napisał(a):masz racje, tylko ja patrze z pkt widzenia drobnicy, wychodzi na to że kupowanie śmieciowych akcji to nic innego jak gra wzrosty w przypadku przetrwania Spółki po wejściu dużego branżowego inwestora z kapitałem jeśli się uda to wiadomo  a mnie interesuje co się stanie jeśli Spółka jednak upadnie - posiadacz małego pakietu dostanie coś? Mały akcjonariusz jest zawsze na samym końcu do kasy, więc ryzykuje całym wkładem.
|
|
Temat:
ADVADIS
A słyszałeś o czymś takim jak przejęcie firmy, która ma duże problemy i jest w stanie upadłosci?. Na pewno tak. Uważam, że jest to idealny moment na wejście inwestora branżowego, który zyskuje dostęp do wielu klientów i rozbudowanej sieci sprzedaży za grosze. I na to właśnie liczą kupujący w mojej ocenie.
|
|
Temat:
SYNTHOS
Według mnie ujemne przepływy finansowe są z powodu spłacania kredytu.
|
|
Temat:
SERINUS
|
|
Temat:
MWTRADE
Witam,
kwota, którą przytoczyłeś to łączne umowy w tym roku z tym podmiotem. Dzisiejsza umowa była na 766 k.
|
|