PARTNER SERWISU
wyyyeisb
Kingsajz

Kingsajz

Ostatnie 10 wpisów
Wygląda na to, że mimo 3-letniego konta to mój pierwszy post, więc witam forumowiczów SW. Jakiś miesiąc temu ponownie zainteresowałem się giełdą, zajrzałem też tutaj i muszę przyznać, że głównie ten blog przykuł moją uwagę. Bardzo podoba mi się taka strategia inwestowania i widać, że daje efekty. Trochę liznąłem już AT przez ten miesiąc, ale na własną rękę już nie tak łatwo o wybór spółki (plus listopad to nie był zbyt dobry miesiąc na wejście). Coś tam sobie już jednak od niedawna inwestuję za drobne i zobaczymy czy pokonam słomiany zapał.

Widzę, że chętnie odpowiadasz na pytania o spółki, więc i ja się zapytam ;)
Co sądzisz o obecnej sytuacji na Sygnity? Oto moje bohomazy na wykresie tygodniowym (pierwszy obrazek strasznie się zmniejszył, więc przerysowałem to też na mniejszym oknie czasowym):

kliknij, aby powiększyć

kliknij, aby powiększyć

Wygląda mi to na trend wzrostowy. Biały korpus z połowy października i późniejsze drobne spadki aż do znacznego odbicia z poprzedniego tygodnia przypominają mi "rozjechaną" trójkę hossy. Z tą niestety różnicą, że nie został pokonany szczyt 21,60zł, co budzi moje obawy. Wsparcie na 20zł się broni i przełamanie wspomnianego wcześniej szczytu pewnie będzie sygnałem wzrostów. Czy zamiast czekania warto próbować kupić SGN w okolicach 20zł czy to czysta spekulacja?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 23 sierpnia 2024 13:35:59
Liczba wpisów: 1
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,169 sek.

zndljejf
nijktvch
eihzlezt
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
qgkekivr
afckzmie
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat