Temat:
ABCDATA
z tego co czytałam w Info optimusa, a śledze go na bierząco, to po 1.8 zł z zakazem zbycia przez jakiś czas, nie pamiętam jak długi chyba rok.
|
Temat:
BOMI
Hej VOX widzisz, skusiłem się wbrew wszelkim zasadom (nie wchodzi się w rynek w trakcie tak wielkich ruchów) i kupiłem po 7,11 na chwilowym odreagowaniu licząc na to, że to będzie maksymalny dół i wiesz co? zadziałał stop loss i straciłem parę złotych, ale faktycznie raczej wiele bym nie zarobił, chociaż zobaczymy, Ci, co kupili po 6zł zapewne mogą być spokojni.
|
Temat:
ABCDATA
czasami bywa tak, że jak trzeba mi szybko gotówkę, bo znalazłem dobrą spółkę, która na mój gust pompuje o kilkanaście procent w górę, lub trzeba pieniążków na nowy samochód albo pilne na coś innego a widzę, że na ABCDATA mam już spry zysk, to różnica kilkunastu groszy nie robi większego znaczenia, przypuszczająć, że kupiłem te akcje po 2 złote. Jednak to tylko jedna z wielu możliwości i nie można wykluczyć, iż ktoś powziął info. Zobaczymy wkrótce, jak spadnie poniżej 3zł to będzie dołek. Narazie kurs się broni.
|
Temat:
ABCDATA
widzę, że mało osób zagląda na forum ABC Daty, wszyscy pochłonięci są Bomi he he, a tu dzisiaj taki spadek, posypały się STOP LOSSy że ho ho, a zaczęło się od przełamania 3.29, czemu ludziska poustawiali takie wysokie limity?
|