Temat:
SERINUS
ferit napisał(a):wklejacie te wykresy to i ja się odważę (kliknąć i się powiększy obrazek)  kliknij, aby powiększyćKod:mod: linkuj do pliku graficznego, nie do strony na hostingu Wtedy nie bylem pewien, teraz tez nie do konca wiec zapytam: czy to nie jest klasyczna formacja filizanki? zapowiadajaca przyszle wybicie?
|
dlatego pytalem sie czy majac 15M mozna podbic kurs do pozimu ponad 7.50 skupujac akcje. Korzysc podwujan, nabywa akcje ponize 7.50 podbja kurs powiedzmy do 8 a nawet 8.50 w polacznie z dzisiejszym komunikatem o wygranej sprawie (w tvncbc stwierdzili ze wyrok jest korzystne)nie powinno byc trudne. Pozyczkobiorca sprzedaje akcje po kursie 8.50 dzielac sie nadwyzka z pozyczkodawca (70%)Zysk to 70% nadwyzki i czesc akcji odkupiona ponizej 7.50. To tak mi dzisiaj przyszlo do glowy jak kursik poszybowal do gory nie wiedzac w dodatku jeszcze o komunikacie. Nie wiem tylko czy technicznie bylo by to mozliwe do zrealizowania (dopiero od roku bacznie obserwuje i finansuje poszukiwania ropy :()
|
Przepraszam za pytanie ale coz to takiego ten wykrac MV?
|