Temat:
IMPEXMET
Moim skromnym zdaniem jest mała różnica czy gubaski kupuja lub sprzedaja - no ale co ja tam wiem;)...nie ma co bić piany. Pzdr
|
|
Temat:
IMPEXMET
Ktoś przed chwilą ładny pakiecik "łyknął" - jakieś domysły?:)
|
|
Temat:
IMPEXMET
Szczerze to nie miałbym nic przeciwko temu scenariuszowi doncarlos:)...zawsze można by było dokupić jeszcze taniej. Rozczarowany jestem tylko swoja głupotą, że trochę za bardzo się "podpaliłem" zamiast spokojnie poczekać;) O przyszłość spółki się raczej nie martwię i sądzę, że prędzej czy później pójdziemy nieco wyżej.
|
|
Temat:
IMPEXMET
Troche naiwnie (jak widac) liczylem, ze to dzisiejsze "pospolite ruszenie" troche bardziej podbiej kurs i dopiero po nim nastapi "cofka"...Jednak zapora na 5,20 okazala sie nie do przebicia:)
|
|
Temat:
IMPEXMET
Sam wzialem udzial w tym (jak to ladnie nazwales:) "pospolitym ruszeniu" i dokupilem po 5,20  . Ale mam zamiar trzymac to troszke dluzej wiec z czasem pewnie kurs "odbije";)...oby:) edit: Troche zly moment sobie wybralem na "usrednianie"...
|
|
Temat:
IMPEXMET
Doncarlos - a jakie sa twoje przwidywania odnosnie spolki - warto przy tym poziomie wchodzic? Czy poczekac jeszcze chwilke na przecene?
|
|