Temat:
JSW
własnie nie bardzo mogłem namierzyc instrument ktory uzyles w pierwszym wykresie. mozesz podać zrodlo ? nie pasuje tez waluta, bo JSW rozlicza sie w USD, a wiec i ten wykres w RMB moze znieksztalcac efekt.
Tak czy siak to ACF jest najlepszym odnosnikiem/narzedziem do prognozowania cen kontraktow zawartych przez JSW w rezultacie negocjacji z klientami.
Krewa - a jak widzisz ostatni rozwoj na wykresie JSW od strony technicznej ? czy poprawnie widze tam kreujacy sie double bottom na dziennym?
|
|
Temat:
JSW
Cytat:Patrząc na 100-okresową średnia - nie ma to większego znaczenia Krewa, czarna linia to kurs JSW, a czerwona srednia ktorego indexu ?
|
|
Temat:
JSW
Dix22 napisał(a):Widzieli rekomendacje z mBanku?
"Niesprzyjający jest też malejący popyt na stal, za które ponownie odpowiadają w znacznej mierze Chiny. PMI w chińskiej branży stalowej są na poziomach porównywalnych do marca 2020.....
mBank radzi sprzedaż akcji z ceną docelową 35 zł, pomimo rekordowych wyników.
Jak się do tego Państwo odniesiecie?
mogę prosić o link ?
|
|
Hej Wojtek,
z przyjemnością czytam i analizuję Twoje stare wątki, jako dodatek do abo na CFR. Niestety link do Twoich historycznych portfeli na myfunds jest już niedostępny, dostaję informacje ze nie jest publiczny, a dodatkowo linki do zdjęć/screenshotów wygasły. Czy obie opcje już są nie do odzyskania ?
Pozdro
|
|
Jakies jeszcze propozycje?
Przejrzałem dział literatura, a jakas literatura stritce o analizie fundamentalnej?
|
|
Witam, Pisze pracę licencjacką o analizie fundamentalnej, zaróowno analizie makro jak i finansowej spolki. Chcialbym sie w niej wspomoc literatura zagraniczną, w jezyku ang. Proszę o jakies pomocne tytuły i autorów.
Z góry dzieki, Pozdrawiam
|
|