Jeden z najlepszych wyników na debiucie w tym roku, ale jak dla mnie spółka najgorsza z możliwych! Rozwijają serwisy regionalne, tylko mój znajomy programista zrobi takie strony za 1000 zł, pięć serwisów = 5 tyś zł. Weszłem na tą stronę wczestochowie.pl co to ma być?
Potem ten serwis motokatalog.pl Życzę im powodzenia ale z czym do ludzi? Tu nawet nie ma żadnej innowacyjności... Szkoda gadać! czy ktoś kupił ich akcje? :)
|
UWAŻAJCIE NA TĄ SPÓŁKĘ! Ich aktywa to podobno jakieś tam domeny oraz dwa serwisy swiatsportu i sportfoto.pl o znikomym zasięgu. Sam mam kilkanaście domen, chyba trzeba wejść na NC :D Ta spółka już na starcie oszukuje inwestorów. Bardzo nie ładnie tak rozpoczynać współpracę z rynkami kapitałowymi. W prezentacji na GPW Pan Maletz podał informacje, że portal swiatsportu.pl generuje 700 tyś UU oraz 50 mln odsłon w skali roku. To jest naprawdę kiepski żart! Ten portal generuje maksymalnie 15-20 % z tej liczby UU a o odsłonach to już wogóle nie chce nic mówić (co najmniej 50 razy mniej!). Oszustwo i tyle. Chyba statystyki zostały wyliczone za pośrednictwem programu własnego wykonania. TO JEST SKANDAL! Analizuje wszystkie serwisy branży sportowej w Polsce i to co napisali w tej prezentacji to bezszczelność
|