Temat:
PETROLINV
hum... no tak, nie licze na rope, pomyslalam tylko ze jak juz cena akcji tak bez pardonu dostala po pysku to moze jakos odbije chociaz o 2-3 zlocisze. Przeciez kosztowaly duuuzo wiecej... Chyba ze mialaby nadstawic drugi policzek. No nic, poobserwuje. Choc z drugiej strony u Usiakow znowu wzrosty dzisiaj. Dobrze postaram sie zachowac cierpliwosc. Kod:mod: w ramach zdobywania doświadczenia proszę zapoznać się z regulaminem forum. o swoich rozterkach, planach i stratach na petrolu można pisać na Kronice, a nie na wątkach spółek. tu piszemy o spółkach
|
Temat:
PETROLINV
Witam wszystkich. jestem nowym uzytkownikiem forum i powoli przymierzam sie do kupna tego i owego. Nie mam pewnosci co wybrac, ale jakos Petrol przykuwa moja uwage Moglabym prosic ktorego ze specow od AT o wklejenie wykresu i krotki komentarz do perspektyw na krotki i sredni termin, wynikajacych stricte z AT? Gdzies na sieci przeczytalam, ze z AT wynika iz Petrol jest w trendzie spadkowym i moze zleciec do 0,70 (bylo rowniez o Dudzie ze do 0,40). Te szacunki wydaja mi sie mocno zanizone, ale wlasciwie nie znam sie na AT. Pozdrawiam.
|