Promocja -5 tys. za pokój trwa od 1-szego marca 2013. Wcześniej od listopada do stycznia na wybrane inwestycje mieli o wiele większą promocję bo tzw. bezVAT, czyli mieszkania o 8% taniej od ceny katalogowej.
Jak ktoś brał 3 pokoje za 500k, to w promocji bezVAT mógł liczyć na 40k rabatu. A teraz, w nowej promocji 5tys. za pokój dostanie 15k rabatu.
Także obecna 'promocja' nie jest tak agresywna jak ta z końca minionego roku.
|
taakum napisał(a):Maras198X napisał(a):Cześć, możliwe że to już jest wiadome ale spółka która wniosła o upadłość zgodnie z informacjami z tej stronki odratower.net (o ile w ogóle można mówić o wiarygodności tej stronki) to wykonawca Odra tower,Zgodnie z tą stronką termin oddanie został wydłużony do 31.03.2013 czyli dwa dni po terminie zapadnięcia obligacji.Co to może oznaczać? Wpłaty klientów wygaszą w pierwszej kolejności kredyt który udzielił bank finansujący spółkę zależną Ganta. Na tej stronce tak trochę nie do końca wiadome jest - czy ten termin rzeczywiście przesunięty, czy jednak nastąpi to w pierwszym tygodniu marca. Budopol Sp. z o.o. S.K.A. jest wykonawcą Odra Tower (link do zdjęcia tablicy informacyjnej inwestycji: www.odratower.net/post-image/O...) Co do terminu przesunięcia oddania budynku. Pod koniec lutego rozmawiałem z przedstawicielem Odra Tower, który powiedział mi, że termin oddania budynku przypadający na 28.02.2013 nie zostanie dotrzymany ("robotnicy nie wyrobili się z robotą") i że nowy termin oddania budynku został przesunięty do końca marca. 'Do' końca marca czyli może być przed tą datą. W tej samej rozmowie stwierdził też, że oddanie budynku nastąpi do końca tego tygodnia (tj. do 11.03). Biorąc jednak pod uwagę, że rusztowania przy budynku dalej stoją, a wykonawca złożył wniosek o upadłość to nie wiem czy 31.03 jest do utrzymania...
|