PARTNER SERWISU
wkqaaabx
h00tdog

h00tdog

Ostatnie 10 wpisów
Super
Dzięki za odpowiedź, mamy bardzo podobny styl inwestowania.
Twoje kroniki odwiedzam co jakiś czas jak mam chwilę na lekturę.
Był bym wdzięczny jeżeli mogła byś przy kupnie/sprzedaży dodawała właśnie takie przemyślenia co do spółek to na pewno zachęci do dzielenia innych obserwatorów do dodania swoich komentarzy.
Pozdrawiam i życzę sukcesów.Dancing

Hej

Czy mogła byś dodać informacje czym się kierujesz w wyborze nowych spółek do portfela?
Czy jest to czyste podejście wynikające z wykresów czy może trochę analizy fundamentalnej.

Pozdrawiam i powodzeniathumbright

przypuszczam że to jest powodem tego zamieszania

strefabiznesu.pl/sanwil-z-prze...

O których zapasach mówisz bo chyba coś mi umknęło ??

Czy ktoś może ma jakieś wieści na temat sprawy Sapkowskiego??
Podobno Redzi się z nim już dogadali ale nigdzie nie trafiłem na żadne szczegóły, co, ile i jaki układ...

www.gamereactor.pl/wiadomosci/...

Aukcja za 5 zł dotyczy dostępu do konta współdzielonego z innymi kupującymi, ale sobie ktoś biznes wymyślił.

Redzi już kręcą fajny hype tym trailerem
Chyba nie wszyscy na tym forum się zorientowali, że przemycili w trailerze kilka ukrytych wiadomości i mówię nie tylko tu o info od Redów na temat samej gry widoczna w 1:31 ale także takie smaczki jak adres ip do działającej stronki
https://www.cyberpunk.net/en/quadra
hasło widoczne w trailerze jako rejestracja samochodu

tego typu zagrywki nakręcają hype wśród graczy

aircanada15 napisał(a):
Umówmy się, że kubki, puzzle itd. to fajne dodatki, ale bez widocznego wplywu na przychody CD Projekt.
Zwrocilbym jednak uwage na pozycje ksiazkowa - Official Strategy Guide. Od dluzszego czasu bardzo dobrze sprzedaje sie w US, ostatnio wprost swietnie w Niemczech i Francji. Cena: 25 euro/40 dolarow. Kilka mln zl w 2015 z tego nietypowego zrodla calkiem realne.

Ja mieszkam w UK i kilka dni temu byłem w Sainsbury's i zaraz przy głównych drzwiach przywitał mnie stojak Wiedźmina cena na pudełku 45 funtów. Nie wiem jak to wygląda w innych sieciach supermarketów ASDA czy Tesco, aż z ciekawości sprawdzę jak będę miał okazję. Chociaż większy potencjał generowania zysków na wyspach może mieć sieć sklepów HMV.

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 27 czerwca 2022 09:53:02
Liczba wpisów: 11
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 1

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,242 sek.

veunvfnd
oezvlhay
tupwcpgg
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
febyevhl
trrdrwyr
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat