Super Dzięki za odpowiedź, mamy bardzo podobny styl inwestowania. Twoje kroniki odwiedzam co jakiś czas jak mam chwilę na lekturę. Był bym wdzięczny jeżeli mogła byś przy kupnie/sprzedaży dodawała właśnie takie przemyślenia co do spółek to na pewno zachęci do dzielenia innych obserwatorów do dodania swoich komentarzy. Pozdrawiam i życzę sukcesów.
|
|
Hej Czy mogła byś dodać informacje czym się kierujesz w wyborze nowych spółek do portfela? Czy jest to czyste podejście wynikające z wykresów czy może trochę analizy fundamentalnej. Pozdrawiam i powodzenia
|
|
Temat:
SANWIL
|
|
Temat:
SANWIL
O których zapasach mówisz bo chyba coś mi umknęło ??
|
|
Czy ktoś może ma jakieś wieści na temat sprawy Sapkowskiego?? Podobno Redzi się z nim już dogadali ale nigdzie nie trafiłem na żadne szczegóły, co, ile i jaki układ... www.gamereactor.pl/wiadomosci/...
|
|
Aukcja za 5 zł dotyczy dostępu do konta współdzielonego z innymi kupującymi, ale sobie ktoś biznes wymyślił.
|
|
Redzi już kręcą fajny hype tym trailerem Chyba nie wszyscy na tym forum się zorientowali, że przemycili w trailerze kilka ukrytych wiadomości i mówię nie tylko tu o info od Redów na temat samej gry widoczna w 1:31 ale także takie smaczki jak adres ip do działającej stronki https://www.cyberpunk.net/en/quadrahasło widoczne w trailerze jako rejestracja samochodu tego typu zagrywki nakręcają hype wśród graczy
|
|
aircanada15 napisał(a):Umówmy się, że kubki, puzzle itd. to fajne dodatki, ale bez widocznego wplywu na przychody CD Projekt. Zwrocilbym jednak uwage na pozycje ksiazkowa - Official Strategy Guide. Od dluzszego czasu bardzo dobrze sprzedaje sie w US, ostatnio wprost swietnie w Niemczech i Francji. Cena: 25 euro/40 dolarow. Kilka mln zl w 2015 z tego nietypowego zrodla calkiem realne. Ja mieszkam w UK i kilka dni temu byłem w Sainsbury's i zaraz przy głównych drzwiach przywitał mnie stojak Wiedźmina cena na pudełku 45 funtów. Nie wiem jak to wygląda w innych sieciach supermarketów ASDA czy Tesco, aż z ciekawości sprawdzę jak będę miał okazję. Chociaż większy potencjał generowania zysków na wyspach może mieć sieć sklepów HMV.
|
|