ricco1 napisał(a):wniosek z tego, że dopiero dziś chyba puszczą przelewy bo nadal na koncie nic nie widze:( a całe zamieszanie spowodowało tylko mocny spadek notowań tej serii:( Ja dzisiaj przy tych spadkach dokupiłem trochę obligacji i każdy kto zakupił dzisiaj to zrobił DOBRY INTERES. Sami zobaczcie, że e-Kancelaria jest sprawdzona i wiarygodna bo wychodzi z NewConnect i wchodzi na rynek główny GPW. Zobaczcie dzisiejszy komunikat - Spółka podała, że mają zatwierdzony prospekt emisyjny... www.newconnect.pl/?page=1045&a...
|
|
U mnie również pieniądza są już na rachunku
|
|
Kontaktowałem się z e-Kancelarią z zapytaniem, czy uwzględnią również odsetki za 1 dzień zwłoki i powiedzieli, że oprócz należnych odsetek, dopiszą również również odsetki za jeden dzień zwłoki
|
|
faktycznie. Mam nadzieję, że to wynika jakiegoś błędu weekendowo-urlopowego lub błedu systemu bankowego.
|
|
1 dniowy poślizg wynika z przetrzymywania kasy przez mój Dom Maklerski. Z tymi bankowcami to ta bywa. Jutro zapewne odsetki będą na rachunku.
|
|
Ja również nie otrzymałem odsetek na czas, telefonowałem do e-Kancelarii i zapewnili mnie, że przelewy wyszły dzisiaj. To może być prawda bo zawsze mam na koncie odsetki z 1 dniowym poślizgiem.
|
|
Tomek1979 napisał(a):Tego się nie spodziewałem:
ONP/08/352 Warszawa26 sierpnia 2013r.
UCZESTNICY KDPW
Informujemy, że do chwili obecnej Emitent nie przekazał wymaganej kwoty świadczenia z tytułu wypłaty odsetek od obligacji spółki E-KANCELARIA GRUPA PRAWNO-FINANSOWA S.A. oznaczonych kodem PLEKGPF00136 (identyfikator zdarzenia: 1608INTR20130020). Wypłata świadczeń nastąpi niezwłocznie po otrzymaniu wymaganych kwot.
Dyrektor Działu Operacyjnego Krzysztof Ołdak
Witam, gdzie można znaleźć ten komunikat??. Szukałem na stronach KDPW i pd wskazanym w/w numerm tj. ONP/08/352 widniej tylko jakiś stary komunikat nie dotyczący e-Kancelarii. Chyba coś pomyliłeś. Podaj linka bo sam jestem ciekaw.
|
|