pdwyicqk
Advertisement
PARTNER SERWISU
ytuuiwjy
InwestorMRO

InwestorMRO

Ostatnie 10 wpisów
Prezesie Bardzo Szkoda , wiec trzeba bedzie odkupic reszte starych z rynku lub PKC na debiucie PDA jak myślisz?? Co proponujesz? dokupować resztę z rynku new connect po aktualnej cenie? czy czekac na debiut praw do akcji serii J i brać PKC?

No to już odliczamy tylko godziny do debiutu, jak myslicie jakie bedzie otwarcie i zamkniecie kursu Polskiego Banku Komórek Macierzystych S.A?
Prosze o subiektywne opinie,

czyli było wiecej chetnych na kupno niż akcji oferowanych? i co teraz zrobic? kupowac na debiucie?

Chciałem zapytać gdyż dziś przydzielono mi akcje Spółki PBKM na której IPO wziąłem udział, zapisałem się na 157 akcji a otrzymałem tylko 85 dlaczego tak się stało? Wiem że była zmiana ceny i ilości akcji IPO ale chyba powinnem dostać 157 akcji czy innaczej bo nie rozumiem, pierwszy raz biorę udział w IPO? Bardzo byłbym wdzięczny jesli mi to ktoś wytłumaczy.

Moim zdaniem nie było jeszcze takiej perelki na GPW jak PBKM S.A Jakie są wasze opinie na temat spółki, dla mnie to kandydat numer jeden do WIG20 za jakis czas, moim marzeniem bylby tez debiut na NYSE. Prosze o szcsere i rzetelne przemyslenia. Drugie LPP nam bedzie rosło

Zapisałem się na akcje IPO PBKM po 66.50zł Teraz cena została ustalona na 47 ostatecznie i co w tym wypadku sie stanie? Jeszcze raz trzeba bedzie się zapisac? Ale mam gotowke zablokowaną i nie wiem co sie stanie mam zapisane 157 akcji po tamtej cenie to teraz za ta gotowke zablokowana mialbym wiecej akcji. Nie wiem co zrobia proszę o pomoc

co sadzicie o spolce EnterAir już po debiucie gdyż coraz bardziej zastanawiam się nad zainwestowaniem długoterminowym w tą spółkę z całego GPW, pozdrawiam

Kod:
mod: forum nie służy do zasięgania ani udzielania porad inwestycyjnych. dostarczamy wiedzę, analizę i opinie, ale decyzje są wyłącznie Twoje, podobnie jak wynikające z nich zyski bądź straty

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 3 marca 2017 15:24:45
Liczba wpisów: 7
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,199 sek.

bsyvhrma
pvkttrne
ikeruiou
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
xmvntkxm
bbfluxhh
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat