Temat:
FARM51
ElaS napisał(a):figo, litości ten link jest z zeszłego roku ja nic nie ujmuję Wiedźminowi, mam, gram i podziwiam ale to inna bajka
a dane są na Steam-ie ogólnodostępne trzema tylko chcieć znaleźć. no i co z tego , że z zeszłego roku , chce tylko się dowiedzieć jaki przyjmowali wskaznik dla wyliczeń ? z ogólnodostępnych danych to wychodzi mi tak 30 może 35 dla WW3 na tą chwilę Pozdrawiam.
|
|
Temat:
FARM51
|
|
nie miałem zamiaru obwieszczać kogoś psem a jeśli tak to zrozumiałeś to przepraszam a chodziło mi o mały pstryczek w nos dla tych co piszą analizę , przez to że jest płatna możliwość jej odczytania czynią ją jakąś wyjątkową a dzisiejszy dzień na eko pokazał jaka jest sprawdzalność analiz.
Żeby nie było to ogólnie serwis SW bardzo fajnie prowadzony i należy do moich codziennych odwiedzin ale jakoś te płatne analizy mnie trochę męczą :)
pozdrawiam
|
|
Temat:
EKOEXPORT
a mi się wydaje że kluczowe może być to kto kupił akcje ale jak zwykle czas pokaże jak czytać komunikat.
|
|
wydaje się ze nie ma co liczyć na 3q z pierwszej na Świecie tego typu instalacji,zanim zacznie wszystko sprawnie działać może trochę potrwać i dlatego instalacja z Kazachstanu nie jest brana do prognozy.(prog. 16.6mln netto) dlatego wydaje się że będzie to już dodatek do istniejących dostawców ale po nowym roku.
pozdrawiam.
|
|
Chodzi o różnorodność (parametry mikrosfery różnią się miedzy różnymi elektrowniami) towaru a pózniej może koszty logistyki , przejęcia o których mówi prezes w dzisiejszym Pulsie Biznesu mają pozytywny wpływ na oby dwa czynniki.
|
|
Możliwości wydają się dwie ? albo sprzedają to dalej z zarobkiem albo jest to jeden z składników ich produktu(OMEGA-MINERALS) . pozdrawiam. http://www.ekoexport.eu
|
|
|
|
09.02.2010 19:23 depesze GPW: wprowadzenie do obrotu akcji NICOLAS GAMES
09.02. Warszawa (PAP) - Wprowadzenie do obrotu akcji NICOLAS GAMES SA
Uchwała Nr 88/2010 Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A. z dnia 9 lutego 2010 r. w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii E oraz praw do akcji zwykłych na okaziciela serii E spółki NICOLAS GAMES S.A. § 1 1. Na podstawie § 5 ust. 1 w związku z § 3 ust. 1 i 2 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect: 1) 1.160.280 (jeden milion sto sześćdziesiąt tysięcy dwieście osiemdziesiąt) akcji zwykłych na okaziciela serii E spółki NICOLAS GAMES S.A. o wartości nominalnej 1 zł (jeden złoty) każda; 2) 1.160.280 (jeden milion sto sześćdziesiąt tysięcy dwieście osiemdziesiąt) praw do akcji zwykłych na okaziciela serii E spółki NICOLAS GAMES S.A. o wartości nominalnej 1 zł (jeden złoty) każda. 2. Wprowadzenie do alternatywnego systemu obrotu akcji, o których mowa w ust. 1 pkt 1), następuje pod warunkiem zarejestrowania podwyższenia kapitału zakładowego spółki NICOLAS GAMES S.A. w wyniku emisji akcji serii E. § 2 Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.
kom zdz/
Depesza pochodzi z Serwisu Ekonomicznego PAP z 09.02.2010 19:23
pozdrawiam
|
|
coś tam pokazali w Lyonie .
Nicolas Games na zakręcie DWOL 13-01-2010, ostatnia aktualizacja 13-01-2010 14:12 Do końca przyszłego tygodnia powinno zakończyć się due-dilligence Nicolas Games, które prowadzi jeden z potencjalnych inwestorów
Notowany na NewConnect producent i dystrybutor gier komputerowych potrzebuje wsparcia finansowego. Spowolnienie gospodarcze miało wyjątkowo negatywny wpływ na przedstawicieli tej branży. Spółka miała w III kwartale ujemne przychody bo sprzedawcy gier (sklepy, sieci handlowe) odsyłali je do producentów.
parkiet.com
|
|