tzmdafwi
Advertisement
PARTNER SERWISU
dcfkszci
figo

figo

Ostatnie 10 wpisów
ElaS napisał(a):
figo, litości ten link jest z zeszłego roku
ja nic nie ujmuję Wiedźminowi, mam, gram i podziwiam ale to inna bajka

a dane są na Steam-ie ogólnodostępne trzema tylko chcieć znaleźć.

no i co z tego , że z zeszłego roku , chce tylko się dowiedzieć jaki przyjmowali wskaznik dla wyliczeń ?
z ogólnodostępnych danych to wychodzi mi tak 30 może 35 dla WW3 na tą chwilę

Pozdrawiam.

www.stockwatch.pl/wiadomosci/r...

czy ,,zródła własne,, mogą się podzielić jaki przyjmowało wskaznik dla wyliczenia sprzedaży ?

Pozdrawiam.

nie miałem zamiaru obwieszczać kogoś psem a jeśli tak to zrozumiałeś to przepraszam a chodziło mi o mały pstryczek w nos dla tych co piszą analizę , przez to że jest płatna możliwość jej odczytania czynią ją jakąś wyjątkową a dzisiejszy dzień na eko pokazał jaka jest sprawdzalność analiz.

Żeby nie było to ogólnie serwis SW bardzo fajnie prowadzony i należy do moich codziennych odwiedzin ale jakoś te płatne analizy mnie trochę męczą :)

pozdrawiam

a mi się wydaje że kluczowe może być to kto kupił akcje ale jak zwykle czas pokaże jak czytać komunikat.

wydaje się ze nie ma co liczyć na 3q z pierwszej na Świecie tego typu instalacji,zanim zacznie wszystko sprawnie działać może trochę potrwać i dlatego instalacja z Kazachstanu nie jest brana do prognozy.(prog. 16.6mln netto) dlatego wydaje się że będzie to już dodatek do istniejących dostawców ale po nowym roku.

pozdrawiam.

Chodzi o różnorodność (parametry mikrosfery różnią się miedzy różnymi elektrowniami) towaru a pózniej może koszty logistyki , przejęcia o których mówi prezes w dzisiejszym Pulsie Biznesu mają pozytywny wpływ na oby dwa czynniki.

Możliwości wydają się dwie ? albo sprzedają to dalej z zarobkiem albo jest to jeden z składników ich produktu(OMEGA-MINERALS) .

pozdrawiam.

http://www.ekoexport.eu

09.02.2010 19:23
depesze
GPW: wprowadzenie do obrotu akcji NICOLAS GAMES

09.02. Warszawa (PAP) - Wprowadzenie do obrotu akcji NICOLAS GAMES SA

Uchwała Nr 88/2010
Zarządu Giełdy Papierów Wartościowych w Warszawie S.A.
z dnia 9 lutego 2010 r.
w sprawie wprowadzenia do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect akcji zwykłych na okaziciela serii E oraz praw do akcji zwykłych na okaziciela serii E
spółki NICOLAS GAMES S.A.
§ 1
1. Na podstawie § 5 ust. 1 w związku z § 3 ust. 1 i 2 Regulaminu Alternatywnego Systemu Obrotu, Zarząd Giełdy postanawia wprowadzić do alternatywnego systemu obrotu na rynku NewConnect:
1) 1.160.280 (jeden milion sto sześćdziesiąt tysięcy dwieście osiemdziesiąt) akcji zwykłych na okaziciela serii E spółki NICOLAS GAMES S.A. o wartości nominalnej 1 zł (jeden złoty) każda;
2) 1.160.280 (jeden milion sto sześćdziesiąt tysięcy dwieście osiemdziesiąt) praw do akcji zwykłych na okaziciela serii E spółki NICOLAS GAMES S.A. o wartości nominalnej 1 zł (jeden złoty) każda.
2. Wprowadzenie do alternatywnego systemu obrotu akcji, o których mowa w ust. 1 pkt 1), następuje pod warunkiem zarejestrowania podwyższenia kapitału zakładowego spółki NICOLAS GAMES S.A. w wyniku emisji akcji serii E.
§ 2
Uchwała wchodzi w życie z dniem podjęcia.

kom zdz/

Depesza pochodzi z Serwisu Ekonomicznego PAP z 09.02.2010 19:23

pozdrawiam

coś tam pokazali w Lyonie .

Nicolas Games na zakręcie
DWOL 13-01-2010, ostatnia aktualizacja 13-01-2010 14:12
Do końca przyszłego tygodnia powinno zakończyć się due-dilligence Nicolas Games, które prowadzi jeden z potencjalnych inwestorów

Notowany na NewConnect producent i dystrybutor gier komputerowych potrzebuje wsparcia finansowego. Spowolnienie gospodarcze miało wyjątkowo negatywny wpływ na przedstawicieli tej branży. Spółka miała w III kwartale ujemne przychody bo sprzedawcy gier (sklepy, sieci handlowe) odsyłali je do producentów.

parkiet.com

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 25 października 2018 08:57:22
Liczba wpisów: 12
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,329 sek.

aixgnwvx
vdkuiipb
vdeaqfmn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pgqaegeh
feurlvrx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat