Może warto złożyć zawiadomienie do prokuratury o wycenę bo była jak dobrze pamiętam na kilkanaście MLN . Ja jestem chętny jakby dało się coś podziałać, byłem na spotkaniu w Warszawie.
|
|
Potwierdzone telefonicznie poszło za 2,2 + vat , także tylko z pierwszej stranszy coś dostaną reszta 0 !
|
|
Z 19 MLN wyceny d 2 MLN brutto Czy tu na wycenę nie można złożyć zawiadomienia do prokuratury bo była chyba lipna ostro. Niech odpowiada rzeczoznawcza czy też firma .
|
|
Jest tragedia!!! Miasto Biłgoraj zaproponowało 2 mln brutto. Jak się dogadają to żegnajcie pieniążki
|
|
coś nowego w sprawie ?
|
|
Jak zadatek np. 20% to powinni się zgodzić i potem ta wycena jak nawet byłaby niższa to każdy by swoje odebrał.
|
|
Nie wiem na ile to skuteczne i co można tym osiągnąć ale uważam że trzeba by tu złożyć zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa na wycenę, wcześniej "nie zalewowe" teraz "zalewowe", jeśli taka prawda to wcześniejsza wycena to fikcja i ten człowiek powinien za to odpowiedzieć.
|
|
Sam sobie odpowiem ;-) Jest nowy plan zagospodarowania przestrzennego. Naniesiono tereny zalewowe i jest zlecona nowa wycena pewnie po to aby obniżyć wartość gruntu.
|
|
Jakieś newsy ?
|
|
Z tego co ja wiem. To miał być podział na działki i sprzedaż pod budownictwo , miało to być już jakoś ogłaszane. TergoPower podobno powiedział, że kupi jak dostanie gwarancje odbioru energii a tego im nikt nie chce podpisać, że będzie odbierał za klika lat i na określonych warunkach .
|
|
Podobno szykuje się nowa wycena.
|
|
Oni i tak chyba mają zamiar stawiać na innych działkach .
|
|
Czy ktoś coś wie co dalej?, są chętni żeby coś razem robić z większą ilością obligacji?
|
|
Syndyk czeka na interpretację skarbową czy jest to przedsiębiorstwo czy też nie czy będzie VAT w cenie czy też nie . W lutym najprawdopodobniej będzie ogłoszenie . Cena 6 MLN.
|
|
Czyli czekamy na kolejny przetarg w przyszłym roku.....
|
|
Coś kombinują i boją się żebyśmy sami nie wykupili działek. Dziś sprawdzam KRD kto ostatnio mnie sprawdzał i ku zaskoczeniu mam: 9182082036 TIMBERONE SPÓŁKA AKCYJNA.
|
|
Dziś rozmawiałem w tej sprawie. Dalej czekamy na wyznaczenie terminu przetargu , Pani myśli że w ciągu 1,5 miesiąca powinien być wyznaczony termin --- a na koniec stwierdziła że może po wakacjach.
|
|
Czy macie informacje kiedy będzie drugi przetarg ?
|
|
Czy ktoś coś wie nowego na temat tych obligacji? Czy jest jakiś postęp ?
|
|