PARTNER SERWISU
wujgvuyn
Szakal123

Szakal123

Ostatnie 10 wpisów
Może warto złożyć zawiadomienie do prokuratury o wycenę bo była jak dobrze pamiętam na kilkanaście MLN . Ja jestem chętny jakby dało się coś podziałać, byłem na spotkaniu w Warszawie.

Potwierdzone telefonicznie poszło za 2,2 + vat , także tylko z pierwszej stranszy coś dostaną reszta 0 !

Z 19 MLN wyceny d 2 MLN brutto Czy tu na wycenę nie można złożyć zawiadomienia do prokuratury bo była chyba lipna ostro. Niech odpowiada rzeczoznawcza czy też firma .

Jest tragedia!!!
Miasto Biłgoraj zaproponowało 2 mln brutto.
Jak się dogadają to żegnajcie pieniążki wave wave wave

coś nowego w sprawie ?

Jak zadatek np. 20% to powinni się zgodzić i potem ta wycena jak nawet byłaby niższa to każdy by swoje odebrał.

Nie wiem na ile to skuteczne i co można tym osiągnąć ale uważam że trzeba by tu złożyć zawiadomienie do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa na wycenę, wcześniej "nie zalewowe" teraz "zalewowe", jeśli taka prawda to wcześniejsza wycena to fikcja i ten człowiek powinien za to odpowiedzieć.

Sam sobie odpowiem ;-)
Jest nowy plan zagospodarowania przestrzennego.
Naniesiono tereny zalewowe i jest zlecona nowa wycena pewnie po to aby obniżyć wartość gruntu.

Jakieś newsy ?

Z tego co ja wiem.
To miał być podział na działki i sprzedaż pod budownictwo , miało to być już jakoś ogłaszane.
TergoPower podobno powiedział, że kupi jak dostanie gwarancje odbioru energii a tego im nikt nie chce podpisać, że będzie odbierał za klika lat i na określonych warunkach .

Podobno szykuje się nowa wycena.

Oni i tak chyba mają zamiar stawiać na innych działkach .

Czy ktoś coś wie co dalej?, są chętni żeby coś razem robić z większą ilością obligacji?

Syndyk czeka na interpretację skarbową czy jest to przedsiębiorstwo czy też nie czy będzie VAT w cenie czy też nie . W lutym najprawdopodobniej będzie ogłoszenie . Cena 6 MLN.

Czyli czekamy na kolejny przetarg w przyszłym roku.....

Coś kombinują i boją się żebyśmy sami nie wykupili działek. Dziś sprawdzam KRD kto ostatnio mnie sprawdzał i ku zaskoczeniu mam: 9182082036 TIMBERONE SPÓŁKA AKCYJNA.

Dziś rozmawiałem w tej sprawie.
Dalej czekamy na wyznaczenie terminu przetargu , Pani myśli że w ciągu 1,5 miesiąca powinien być wyznaczony termin --- a na koniec stwierdziła że może po wakacjach.

Czy macie informacje kiedy będzie drugi przetarg ?

Czy ktoś coś wie nowego na temat tych obligacji? Czy jest jakiś postęp ?

Informacje
Stopień: Ośmielony
Ostatnia wizyta: 30 stycznia 2020 09:27:59
Liczba wpisów: 19
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,308 sek.

uxbveebq
dgnhyzmr
pqbdqodw
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +76 827,68 zł +384,14% 96 827,68 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
mntnnyrh
dapelaml
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat