PARTNER SERWISU
uuhnkgun
emilio9

emilio9

Ostatnie 10 wpisów
cześć Waldemar, co Ci powiedział Pan T podczas rozmowy telefonicznej? co ustaliłeś ze swoim prawnikiem?uda się odzyskać chociaż część pieniędzy?

pozdrawiam
Emil

Cześć czy wiadomo coś w sprawie East Pictures?

Z tego co wiem pracownicy Stockwatcha próbowali się skontaktować z Zarządem i podobnież było umówione spotkanie w sprawie spłacenia zobowiązań spółki. czy ktoś więcej wie o tym czy spółka spłaci swoje zobowiązania?
pozdrawiam

cześć, czy wiadomo coś w sprawie east pictures?

cześć Driver,
masz jakieś informacje dotyczące East pictures?coś więcej możesz powiedzieć?czy komuś udało się ściągnąć z tej spółki?

witajcie,
ja próbowałem się ostatnio skontaktować, ze spółką, ale niestety bez rezultatu. kilka dni temu udało mi się dodzwonić do prezesa Spółki i niby połączenie trwało 16 sekund. sposób zachowania prezesa był oschły. nie raczył nic powiedzieć i się rozłączył, WIDAĆ bał się pytań. widać spółka i Pan Prezes nie raczą kontaktować się z rynkiem. spółka pożyczyła kapitał i nie raczy się rozliczyć z osobami, które wykupiły obligacje. jeśli ktoś z Państwa posiadał by informacje dotyczące spółki proszę o kontakt
pozdrawiam

Witam wszystkie osoby, które zainwestowały w obligacje emitowane w East Pictures. czy ktoś z Was otrzymał odsetki w maju oraz na koniec sierpnia?czy ktoś z Was otrzymał zwrot kapitału, zapadalnych na koniec sierpnia? proszę o informacje

Niestety z Tą spółką nie ma kontaktu.próbowałem się skontaktować ze spółką,ale nie chcą kontaktu.udało mi się kiedyś dodzwonić do nich to niby sprawa została przekazana do księgowości.od tej pory żadnego kontaktu.nie zostały wypłacone odsetki.nie raczą kontaktować się z rynkiem w ramach dobrej współpracy z rynkiem.nie polecam tej spółki

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 15 czerwca 2016 15:20:07
Liczba wpisów: 8
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,270 sek.

fepxcxdp
obeckqie
miqxvyys
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +75 454,67 zł +377,27% 95 454,67 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
cjhpexgr
dnyzjwse
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat