tzmdafwi
Advertisement
PARTNER SERWISU
dcfkszci
voytecc

voytecc

Ostatnie 10 wpisów
Witam Wszystkich

Panie Rafale ile na dzień dzisiejszy jest osób w porozumieniu ? Upewniłoby mnie to iż warto przystąpić.... powiedziałem sobie że nie dam ani grosza więcej z kieszeni na ten temat..chociaż tak jak piszą poprzednicy warto chociaż aby sprawiedliwości stało się zadość...tylko nie wiem czy to możliwe w POlandi. Z lekcji jaką przeczytałem na forum nie wierzę że odzyskam chociaż złotówkę z tego "biznesu" a parę ich było ... oszczędności życia .... chciałbym aby Ci co mnie namawiali na ta firmę Uboat chociaż przez chwilę poczuli się tak jak ja... cieszę się tylko dzisiaj że wszedłem w tą spółeczkę tylko na minimum... ale jakoś jeszcze do mnie nie dociera że tej kasy już nie ujrzę.

Pozdrawiam
Wojtek

ile w tym prawdy ???

www.bankier.pl/forum/temat_kre...

pinkmartini napisał(a):
Wracając z oryginałem do banku, mamy możliwość szybkiego odblokowania papierów.

Czegoś tu nie rozumiem ...blokuje czy nie blokuje ?? ... i do kogo to wysłać/jaki adres? jak tego pier...go ubota prawie już nie ma...

DRIVER77 napisał(a):
Ani rolka ani wykup nie ma nic do blokady

Kalashnikov napisał(a):
...... Czy blokada papierów na rachunku uniemożliwia ich ewentualne rolowanie/wykup?

Proszę o odpowiedź jak to wygląda ?

Toć to śmiech na sali d'oh!
biznes.pap.pl/pl/news/ebi/info...

Mam obligi w mbanku.

Podpowie ktoś lub da wzór nakazu zapłaty i jakie dokumenty trzeba mieć dokąd wysłać ?

p.s.
jeśli jest ktoś z pomorskiego to proszę o kontakt na PW

Pytanko do doświadczonych, którzy walczyli z długiem:

cytuje poprzedni post dot. innej spółki "wszystko uruchomione na maxa łącznie z komornikami, kupa biegania,załatwiania,dodatkowych kosztów"

Ile wydaliście (+-) kasy na odzyskiwanie swojej kasy od innych spółek....lub z drugiej strony ile tej kasy trzeba mieć

Czy ktoś jest z pomorskiego co ma obligi ubota (proszę o kontakt na PW)? Może jakiś pozew zbiorowy czy coś ...

Witajcie ,

gdzie zobaczyć aktualne oferty kupna sprzedaży ?

Obligi mam w mbanku.

Z jakich stron / narzędzi korzystacie ?

Panowie

Czy jest jakaś szansa na odzyskanie kasy z UBT0415 jeśli ogłoszą upadłość. Jakie kroki trzeba podjąć ? Przespałem (nie zmieściłem się w terminie) wezwanie do wykupu.

pozdrawiam

XII. Nabywanie obligacji własnych przez Spółkę w celu ich umorzenia
Notowania obligacji serii B i C Spółki spadły znacząco poniżej wartości nominalnej. W związku z powyższym Spółka podejmie działania mające na celu nabywanie obligacji własnych w celu ich umorzenia. Dzięki powyższemu Spółka zmniejszy wartość zobowiązań z tytułu wyemitowanych obligacji, nabywając je poniżej wartości nominalnej.

Czy mogą nie oddać 100% zainwestowanej kwoty? będą wykupywać po obecnej cenie ? WTF ?

Informacje
Stopień: Ostrożny
Ostatnia wizyta: 15 października 2016 23:35:09
Liczba wpisów: 9
[0,00% wszystkich postów / 0,00 postów dziennie]
Punkty respektu: 0

Na silniku Yet Another Forum.net wer. 1.9.1.8 (NET v2.0) - 2008-03-29
Copyright © 2003-2008 Yet Another Forum.net. All rights reserved.
Czas generowania strony: 0,194 sek.

aixgnwvx
vdkuiipb
vdeaqfmn
Portfel StockWatch
Data startu Różnica Wartość
Portfel 4 fazy rynku
01-01-2017 +77 405,22 zł +387,03% 97 405,22 zł
Portfel Dywidendowy
03-04-2020 +60 637,62 zł 254,44% 125 556,00 zł
Portfel ETF
01-12-2023 +4 212,35 zł 20,98% 24 333,09 zł
pgqaegeh
feurlvrx
cookie-monstah

Serwis wykorzystuje ciasteczka w celu ułatwienia korzystania i realizacji niektórych funkcjonalności takich jak automatyczne logowanie powracającego użytkownika czy odbieranie statystycznych o oglądalności. Użytkownik może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania ciasteczek, lub dostosować ich ustawienia.

Dostosuj   Ukryj komunikat