Witam wszystkich. Widzę, że "Nomadowcy" i forum chyba przełknęło i pogodziło się już z układem zaproponowanym przez prezesa Pawłowskiego i żyje tylko w mirażu,skupiając się na wyliczeniu odsetek od odsetek i składaniu świadectw. Czy się mylę? A może są logicznie myślący i zdają sobie sprawę, że tylko upadłość ma sens. Jestem w tym osamotniony?, czy są inni tak widzący sprawy? Na własną rękę prześwietliłem e-kancelarię i powiadam WAM - tam nic nie ma. Pawłowski zabrał wszystko. Układ to tylko kolejna zagrywka i przedłużanie nieuniknionego. Jeśli są chętni walczyć, a może są już osoby które wybrały indywidualną drogę-proszę o informację. Może połączymy siły?
|
z Catalysty zniknęły obligi emisji EKA 0515. Coś komuś wiadomo o tym?
|
zgred: i co TY na to?
|
do Pana Rafała Koźlaka:
proszę rozważyć stworzenie kręgu e-mailingowego /poza tym forum/ w obrębie obligatariuszy, którzy przystąpili do porozumienia. Na pewno działania takie nie wykluczą w 100% możliwości przecieku, ale ograniczą je do tej grupy. Można na początku krąg ograniczyć do osób, które mają najwięcej do stracenia (progres inwestycyjny). Sugestie takie przewijały się już w wcześniejszych wątkach, ale myślę że najwyższy czas zadziałać.
|
Snujemy różne warianty, a tymczasem e-ka modyfikuje swoje poczynania. Jak widać pomysły zaczerpnięte z forum, znów rolka i obietnice świetlanej przyszłości.
|